3.12.2008

Vähän toisenlainen blogipalkinto

Kukaan ei vielä kysynyt mikä se eilisen postauksen "pientä kivaa" oli... :D No sen kerronkin vasta tänään. Eli kommentoinnista haluan palkita, kenet ja miten selviää vasta lähempänä joulua ;) Tai noh, näette kyllä mitä palkinto tulee sisältämään, lisään pakettiin tavaraa useaan otteeseen tämän kuun aikana... Eli vähän nurinkurinen joulukalenteri :D

Ja täysin tähän mitenkään liittymättä kyselen: Koska minun unelmani täyttyi saadessani noita lempparileimoja, kysyn mitä sinun joulukalenteristasi löytyisi, jos joulupukki olisi kuullut toiveesi?

22 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Cuttlebug!!!! Olen huokaillut kyseisen vekottimen perään jo pitkään, mutta on aika kallis investointi, koska pelkän koneen lisäksi pitäisi tietenkin saada niitä stansseja että olisi sitten millä leikkiä :)

Laura kirjoitti...

digital SLR kamera. Voi että haluan sellaisen. Olisi ihana kun pystyisi ottamaan parempia kuvia. Ja lisää copic sketch tusseja :).

Miijja kirjoitti...

Hih, ihana kyssäri :D
Täytyypä vastata ja linkittää "tontulle" viesti tänne ;D
Slice on viimeaikoina käväissyt päiväunissa useampaankin otteeseen ja suklaahan maistuu aina..jouluna ja juhannuksena :D

Susanne kirjoitti...

Slice olisi suurena toiveena... Ja mähän olen ollut koko vuoden extra kiltti, niin saa nähdä miten käy ;DD

Ritva kirjoitti...

Varmaankin BigShot - vaikka sinä sitä vähän meinasitkin, ettei ole minun vehkeeni, mutku mutku....
ja terveyttä, onnea, valoa, rakkautta

ja
ensi vuoden hartain toiveeni on, että koko ensi vuosi olisi ihana ja rauhallinen, verrattuna tähän vuoteen - huohhhh -

Mukavaa joulunodotusaikaa!
Mites selkätilanne?

Maaret kirjoitti...

Minä se tyytyisin pieniin lahjoihin ;) Neliökorttipohjia, taustapapereita, "timangeja", paperikukkia, uusia ihania leimasimia, uusia cuttiksen ja Spellsbindersin stansseja, nauhoja, kimalleliimaa.....että ihan näin pienestä olisin varsin tyytyväinen :) Todellisuudessa terveys, oman perheen ja ystävien hyvinvointi on se asia, mikä mulle oikeasti riittää!

AnitaH kirjoitti...

Tässä tuleekin kommentointia samalla kertaa pariin edelliseen postaukseesikin.

Blogisi on ehdottomasti yksi niistä, joista löytyy mitä kauneimpia ja kekseliäimpiä kortteja.
Ja minua viehättää tapa, jolla kerrot kortin synnyn taustoja ja tosi mielelläni luen myös, että miten ja millä materiaaleilla olet sen ihanuuden tehnyt.
Monesti käyn kättesi jälkiä ihailemassa, mutta turhan usein jäävät kommentit laittamatta.
Varsinkin nyt minut on vetänyt hiljaiseksi lähiomaisen hiljattainen poismeno.
Toivotaan, että selkäsi kunto paranisi mahdollisimman hyväksi, että pääsisit ihanaisilla uusilla leimasimillasi mainioine pesukarhuineen pian leikkimään.
Minun toivelistassani on ainakin Spellbindersin stanssisetit Label Two ja Curved Rectangle.
Mutta niitä ei ainakaan vielä ole suomalaisissa nettikaupoissa näkynyt, eikä itseltä oikein tuo ulkomailta tilaaminen suju.
Yleisellä tasolla toivelistalleni kuuluu "Mä sydämmeeni joulun teen" -laulun tunnelman kaltainen joulurauha.

AN kirjoitti...

Mitähän tuohon sanoisi! Tavaraa on liikaakin! Toivon jokaiselle päivälle uuden ihanan inspiraation ja taidon toteuttaa se!

Tanjuska kirjoitti...

Huoh..mitähän sieltä löytyisi?? No ainakin aikaa ja taitoa askarrella kauniita kortteja/ynms. Mutta jos nyt tarkoitat tavaroita tms niin kaikkea mikä liittyy lumiukkoihin ja lumihiutaleihin-papereita, leimaisimia..., neliökorttipohjia,kohoteippiä,taustapapereita, "timangeja", kangas/silkkikukkia, uusia ihania leimasimia, uusia cuttiksen ja Spellsbindersin stansseja, intiaani ja susi juttuja,nauhoja, ja sen askarteluhuoneen jossa olisi paljon kaappitilaa =).

Veeruliiru kirjoitti...

Canon 450D -järkkäri! Huoh... Ja toinen "vähän" kohtuullisemman hintainen toive olisi uusi, kunnollinen ja tylsymätön paperileikkuri! Ei jaksaisi koko ajan ostaa uusia teriä Fiskarsin pilipali leikkuriin... Ja suklaan sijaan salmiakkia! =)
T: Kyltymätön...

Minni75 kirjoitti...

Olishan noita askartelutarvikkeita kaikenlaisia mitä tahtois, mutta minä toivon rauhallista, stressivapaata ja iloista etc. ensi vuotta ja vuosia eteenpäin...
Taitaa se tosin joiltakin osin olla mahdoton toive :))))

Taava kirjoitti...

Mä olen päässyt osingoille Riiviön salmiakkikalenteriin, mutta mun haave olisi saada viettää viikko askarrellen Tim Holtzin kanssa. Tai ehkä vaan katsella hänen askartelujaan ;-D joten se DVD täytyy varmaan Sinellistä lainata jouluksi ;-D
Tosin tuo toiveeni jo kuuluu luukun nro 24 kohdalle, joten ennen sitä pienikin unelma olisi Mirror image stamp... siis peilikuvaleimasin.

Piia kirjoitti...

Voi minulla on jo 2 (+petjan lorukorttikalenteri josta iloa myös äidille!) ihanaa joulukalenteria joista olen tosi onnellinen... tohtisko sitä enää joulupukilta enempää toivoakaan... en ole tainnut ihan niin kiltti olla! :D :D :D

En myöskään sano ettenkö minäkään uneksisi kaikista askarteluihanuuksista, mutta meillä joulu on aina ollut ennen kaikkea sitä yhdessäoloa ja lasten iloa! Lahjat (varsinkin siis aikuisten) ovat ihan toisarvoinen juttu! Tiedän jo kuitenkin että tämän vuoden paras joululahja tulee minulle olemaan se kun suku kokoontuu juhlimaan meidän katon alle... minä siis ahkerana (tai sitten vähemmän ahkerana ;)...) emäntänä!

maiju kirjoitti...

Mitäköhän minun paketistani löytyisi... Varmaan jotain kivoja leimasimia (taas vaihteeksi) :)

Kyllä mulle kelpaisi vähän lisäaikaa vuorokauteenkin :)

Piparminttu kirjoitti...

Leimasimia tai lahjakortteja, joilla voisin ostaa leimasimia paljon. Olen hulluna niihin, vaikka en meinaa ehtiä niistä kortteja tekemäänkään.

TaijuS kirjoitti...

Pieniä sanoja, rauhaa, rakkautta - ja voimia arjen kestämiseen.
Ja konkreettisena tietysti monenmoiset ihanat askartelujutut, leimat ja iso Inktense-kynäpakkaus :), joita kaikkia käyn ihailemassa toisten blogeissa.

Maisa kirjoitti...

Ensinnäkin täytyy sanoa, että käyn päivittäin katsomassa blogiasi josko olisit taas jotin kivaa ja ihanaa tehnyt..kuulut ehdottomasti suosikkeihini!!
Jos se vaan olisi mahdollista niin minun paketistani löytisi jouluna terveyttä lapsilleni ja itselleni..jospa ensi vuosi ei olsi näin voimia vievä! kiitos päivittäisestä piristyksestä mitä blogisi minulle antaa! <3

amma kirjoitti...

Minun kalenterista löytyisi jotain ihanaa korttiaskartelu kamaa! Leimasimet ja ihanat paperit on vieneet mun syrämmeni (langoilta ;)
Mukavaa joulun odotusta sinulle!

Siili kirjoitti...

Ihan ensiksi teki mieli vastata että lankaa ;) Mutta kun täällä meilläpäin ei ole kuin Tiimari, ja pieni Sinelli, tahtoisin joulupukilta kalenterin jossa olisi ihan kaikenlaisia askartelujuttuja, mitä Tiimarista ei saa :)
Ja nimenomaan kaikkea sellaista, mitä ei itse ole vielä kokeillut askartelussa (eli vaikka mitä, kuten leimat). Joutuisi perehtymään uusiin tekniikoihin (kun vain olis aikaa - kuten sille blogillekin, joka on edelleen haaveiluasteella). Joulupukki sais mielellään laittaa ohjeetkin niihin tarvikkeisiin mukaan (kohokuviointijauheet ym) :)
Askartelukalenteri olisi ihana tapa lähestyä joulua pikkuhiljaa :D

Riituli kirjoitti...

Vasta leimasimet löytäneenä tarvitsisin varmasti enenmmän aikaa harjoitella värittämistä. Siinä minulla riittää työmaata vielä pitkäksi aikaa. Sitten toivoisin saavani paremman värisilmän.

No nyt kun ensimmäinen oma kortti on tehty täytyy sanoa, että korttimateriaalivarastoni on suorastaan surkea. Eli siihen toivoisin kyllä täydennystä. Mutta hiljaa hyvää tulee - toivottavasti...

Aija kirjoitti...

Onpas hankala... lueskelin toisten juttuja ja täytyy sanoa että ihan ensimmäisenä tuli mieleen että sieltä löytyisi viikko vapaata askarteluaikaa :)))) ja sitten jos ajattelisi jotain sellaista mikä olisi ihan mahdollista niin kalenterista löytyisi Maja designin papereita :)

Tarja kirjoitti...

Uusi kamera, ja lahjakortteja askartelukauppoihin :))