4.12.2008

Paperikuusia rakentamassa
Olin tänään askartelupuoti Piassa näyttämässä leimasinjuttuja ja Fiskarssin työkalujen käyttöä. Kehittelin sitten paperikuusen jonka tein Fiskarsseilla. Näistä tuli ihan hauskoja, tosi nopea ja helppo tehdä ja saa joko ihan simppelin tai sitten voi koristella niin paljon kun haluaa :) Jos ohje tästä kiinnostaa niin voin tehdä.
Ilta oli tosi hauska, oli kiva nähdä tuttuja ja tutustua uusiin, rohkeasti vaan kaikki kommentoimaan ja osallistumaan tapaamisiin! ;)
Tässä vähän huonoja kuvia, teen näitä ikkunan väliin ja jos tulee sellainen kun ajattelen niin siitä sitten parempi kuva ;)
Rivissä eri papereista tehtyinä

Ja tässä pariskunta, toinen se simppelein malli ja toinen hienohelma :)


I was at the local craftstore tonight, to demo about stamping in general and Fiskars tools. These are papertrees I made whith the Fiskars tools. I used different papers, and idea is that you can make just plain ones, or decorate as much as you want.

I have a plan for these, and if it turns out the way I imagine, I´ll post better pictures. Oh, and tutorial will come if anyone wants it :)

4 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Voi kuinka hauskoja :) Ja ilman muuta voisit ainakin vinkkaista että miten on rakenneltu :)

Ja miten sattuikaan... minäkin täällä kädet liimatöhryissä näpertelen pöytäkuusta... hieman toisen mallista tosin eikä onnistuminen ole vielä ihan taattu.... ehkäpä viikonloppuna selviää tuleeko niistä esittelykelpoisia :)

Anna-Liisa kirjoitti...

Kiitokset Piipaiita hyvästä esittelyillasta Askartelupuoti Piiassa - Fiskarsin leikkuri on viikonlopulla taatusti testissä. Oli mukava saada blogille kasvot, olen kyllä seurannut blogiasi kauan, korttisi ovat tosi ihania. Sinulla on omalainen ja monipuolinen tyyli ja taitoa riittää. Minäkin yritän joskus löytää aikaa ja aivoja sen oman blogin rakentamiseen, jossa voisin noita inspiraatioitani esitellä. Minä ihastun milloin minkäkinlaisiin leimasimiin, huumoria, yksinkertaista kauneutta ja mitä milloinkin. Odotan innolla elukkakorttejasi. Sinivalkoista itsenäisyyspäivää ja inspiraatiota!

taru76 kirjoitti...

Olivat kuuset kyllä livenä vielä kauniimpia! Kiitos esittelystä, vaikka ei kauan ehditty olemaankaan. Sen verran että justiin ehti shoppailla : )

xing kirjoitti...

Oi ihania!!! Laita ihmeessä ohje, voisin tehdä näitä vaikka pikkujoululahjaksi.

Myös idea näiden laittamisesta ikkunoiden väliin oli hyvä