14.12.2008

Ensimmäiset hänglarini

Sain viimein ensimmäiset Hänglarini, näihin niinkuin moniin muihinkin leimoihin olen hurahtanut vähän "jälkijunassa", tykkään Magnoliossakin niistä vanhoista.. :D Mutta näitä tuli nyt muutama. En valitettavasti saanut sitä mitä eniten kaipasin, eli se "kuu-ukko" jos se joltain löytyy ja olisit halukas vaihtoon, niin ota ihmeessä yhteyttä (cicilisko@ suomi24.fi) Olen myös halukas sen ostamaan jos joku omastaan on valmis luopumaan!

Bloginamuun tulossa myös päivitystä tänään ;)My first Hänglar stamps, I seam to catch on a bit slowly on all new stamps, but anyways.. I didn´t get the one I graved, the boy sitting on the moon, but hopefully someone would be willing to exchance some pictures :)

6 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Ihania :) Minäkin olen vasta 2 hänglaria onnistunut haalimaan ja itsekkin yritin tuota kuu-ukkoa jostain blogista ostaa mutta en ennättänyt :(

Veeruliiru kirjoitti...

Mistä olet omasi ostanut??? Itse kun kävin Hänglärin sivuilla oli iso huomautus ettei toimiteta muualle kuin Ruotsiin ja oliko Norjaan!?!? Itseäni nuo kovasti puhuttavat kun ovat ilman siipiä ja jotenkin "helpompia" kuin Magnoliat.

Pidän sulle peukkuja Kuu-ukon metsästyksessä, se on kyllä suloinen!

PIPAIITA kirjoitti...

Veeruliiru, Ruotsissa asuva tuttu tilasi, tosiaan ei voi Suomesta suoraan tilata.

Taava kirjoitti...

Onnea ensimmäisille Hänglareille. Tosin sulla taitaa ollakin sitten kaikkia muita leimoja ;-D

Veeruliiru kirjoitti...

Aikamoista syrjintää sanoo hän!!! =) Täytyy varmaa ruveta miettimään vaihtoehtoisia tilaustapoja...

Tintti kirjoitti...

Jos kaipaat sitä missä poika istuu kuussa niin multa löytyy se leima... joten jos vielä kaipaat laita sähköpostia