21.12.2008

Blogipalkinto jakoon!

Kaikista bloginpitäjistä on mukavaa jos blogissa käy lukijoita, ja jokainen kommentti on aina ihana yllätys. Ihan liian harvoin itsekkään jaksaa kommentoida, varsinkin jos kyseessä on blogi jossa tulee käytyä päivittäin. Joten halusin palkita kommentoinnista. Yleensähän blogiarvonta meneekin juuri niin että kommentin jättäneiden kesken arvotaan palkinto.

Ja juuri silloin yleensä kommentteja tietenkin tulee ennätysmäärä, ja vähän saa kuvaa siitä ketkä kaikki blogin ovat löytäneet. Mutta tällä kertaa haluankin palkita heitä jotka jaksavat kiertää monia blogeja ja jättää kommenteja kaikille, se on pieni asia josta tulee todella hyvä mieli. En tarkoita että kommenttien pitäisi olla suitsutusta ja kehuja, vaan yleensä merkki siitä että joku on lukenut blogia ja saanut siitä jotain :)

Jatkossa kaikki blogiarvontani tulevat jaetuksi niiden ihmisten kesken jotka ovat kommentoineet blogissani aina arvontojen välissä. Ihan vain kiittääkseni teitä jotka käytte säännöllisesti kylässä :) Jos et omista blogia, voit kirjoittaa kommentiisi nimen/nimimerkin, näin osallistut myös arvontaan.

Mutta siis tämän kertaiseen palkintoon! Eli, jätä kommentti jossa kerrot kenelle SINÄ antaisit palkinnon, ja jos omistat blogin, toivoisin että nimenomaan mainitsisit ihmisen joka säännöllisesti kommentoi. Palkinnon tulee saamaan eniten kommenteissa "ääniä" saanut, samoin arvon kaikkien kommentin jättäneiden kesken palkinnon. Jos sinulla ei ole blogia, kerro joku blogimaailmasta jolle tahtoisit palkinnon antaa.

Toivottavasti ymmärsitte sepustuksesta jotain :D En vielä kerro kumpiko palkinto menee kummalle, se selviää keskiviikko-aamuna :) Eli kommentteja voi jättää ke-aamuun 8:aan asti

21 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Tämä on hyvä ja kiva systeemi palkita aktiivisia lukijoita :)

Minä juuri sanoin viimeksi eräälle ystävälle, että kun laittaa arvonnan tulee kommentteja yli 200, että missähän nämä henkilöt ovat arvojen välissä :)

Minä ehdottomasti palkitsisin Maaretin. Hän on niin kova kommentoimaan ja antaa kyllä aina niin kaunista palautetta niin monissa blogeissa :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

maaret on kova kommentoimaan.

Karita kirjoitti...

Minä kanssa sanon Maaret. Hän kommentoi ahkerasti ja kauniilla sanoilla. Tämä tapa on erinomainen idea :)

Hyvää Joulua :)

Sari kirjoitti...

Tähän on pakko sanoa, että Myy ja vilijonkka. Itseä ainakin ihan hävettää kun hän käy omassa blogissani kommentoimassa ja minä vaan tyytyväisenä luen ne enkä tee muuta :(

Leenamummi kirjoitti...

Koska blogini ei ole varsinaisesti julkinen ja hyvin lyhytaikainen, oli helppo laskea kommentit ja "yllättäen" eniten kommentteja antoi Taru76 ja sitten Pipaiita ja Miijja. Olen huomannut, että kommentteja on kiva saada ja olen yrittänyt rohkaistua itsekin niitä kirjoittamaan.
Rauhallista Joulua!

Maaret kirjoitti...

Hups heijaa, täällä taas :) Minun ääneni menee blogille, jota pitävät, yllätys, yllätys Myy Ja Vilijonkka! Tätä ei tarvinnut hetkeäkään miettiä, vaan ääneni oli heti selvä, kun alustustekstisi luin :)
Kerrassaan loistava idea palkina näin voittaja, koska olen täysin samaa mieltä Maijun kanssa, että kun on namuja tarjolla, niin silloin saa helposti "kalasteltua" kommentteja ja muuten, vaikka olis kuinka kiva ja kauniita ajatuksia sisältävä postaus, niin aika nihkeästi niihin kommentteja jätetään :(. Poikkeuksen tekevät vain ne ehkäpä parikymmentä aktiivisinta, jotka päivästä päivään jaksavat vaikka jonkun pienenkin, mutta saajalle arvokkaan puumerkin käynnistään jättää. Nyt joulun lähestyessä en itse ehkä kovin päivittele sivujani, mutta yritän kuitenkin päivittäin käydä vähän kurkkimassa muiden sivuja :)

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Loistava idea! itsellä on sama "vika", että liian harvoin jätän kädenjälkeni vierailusta, vaikka käyn paljon ja monissa blogeissa. Upea ajatus. Ehdottomasti ahkerin kommentoija, jota minä tällä hetkellä palkitisin on MAARET! Hän on niin paljon iloa ja intoa antanut minulle kommentoinneillaan!

Taava kirjoitti...

Sulla näitä loistavia ideoita piisaa sitten saralla kuin saralla. Itsekin siis kuulun ikäväksi näihin hiljaisiin lukijoihin, kun en kuitenkaan haluaisi itseäni toistaa joka blogissa.
Maaret on llut myös minun blogini ykköskommentoija viime aikoina, joskin kakkossijan jakaa Heli Matero Myyn ja Vilijonkan kera.

Piia kirjoitti...

Tosi hyvä idea! Itsekkin olen huomannut että monet osallistujat ovat monesti blogilistan etusivulta vaan bonganneet sanan arvonta ja muuten eivät blogissa vieraile! Todella kiva juttu että tällä tavalla palkinnon saa ahkera vierailija ja kommentoija :)

Ja Maaret saa ilman muuta minunkin ääneni :) Hänen kommenttinsa saavat aina hymyn huulille ja hyvälle mielelle koko päiväksi :D Ehdottomasti Maaret siis ansaitsisi tämän ihanan palkinnon :D

Kiitosta kuuluu kyllä monille muillekin ihanille ihmisille jotka jaksavat kommentoida vaikka kiirenkin keskellä :)

AN kirjoitti...

Minä annan ääneni Maaretille! Ihana ,kannustava ,aina myönteistä sanottavaa ,ihmisestä riippumatta!Yritän kyllä jättää puumerkkini sinne missä käyn, ei vaan aina muista ja joskus loppuu sanat,ei sekään ole mukavaa jos kaikille sano samat sanat! Olisihan niitä muitakin ,mutta Maaret on tällä hetkellä aktiivisin!

Riituli kirjoitti...

Minulla on ollut oma blogi vasta viikon. Sinnekin on jo muutama vierailija eksynyt.

Heistä ensimmäinen oli Tuulis. Minä annan ääneni hänelle - sain kannustusta jo siinä vaiheessa, kun blogissani ei ollut vielä edes yhtään kuvaakaan.

Tarja kirjoitti...

Itsellä ei ole blogia ja vaikka päivittäin käyn ihailemassa Maaretin,
Miijan ja Maijun blogia niin harvoinpa tulee kommentoitua:(Itse olen pannut merkille että Myyn ja Vilijonkan kommentteja näkyy melko usein:)Kiitos kaikille ihanille blogin pitäjille teiltä minunkin ah!niin antoisa korttiharrastukseni on saanut alkunsa ja teiltä olen saanut kaikki hyvät vinkit ja ohjeet.

Hyvää Joulua kaikille ja entistä antoisampaa askarteluvuotta 2009!

AnitaH kirjoitti...

Tosi mukava tapa muistaa ahkeria kommentoijia, kun kommentit juuri antavat niin paljon iloa ja motivaatiota blogin pitäjälle ja korttejaan ja muuta esiin laittaville.
Itsekin pitäisi vaan aina ahkerasti kirjoittaa ne kehut näkyviin, jotka mieleen tulevat.

Minunkin mielestäni viime aikojen ahkerin kommentoija on ollut Maaret.
Ja aina niin kauniisti muotoiltuja ja kannustavia kommentteja :)

Tosin muitakin ahkeria on.
Heistä moni näkyykin tässä minunkin kommenttini yläpuolella ^ :)

Ritva kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Minun blogissani käy ihan eri immeiset noin kanta-asiakkaina :) - johtuen varmaan siitä, etten ole se uskomattoman luova ja idearikas ja taiteellinen, joita käydään ihailemassa ja ottamassa oppia! - Minun blogissani kantatyypit ovat Marjut, Anu, Tiia :)

paula kirjoitti...

minulta jos kysyt niin korttigallerian Maijulle menisi palkinto. Ehkä ei kannata minulta kysyä, koska olen hyvin ulkona näistä kommenttijutuista joka tavalla :-)

Minni75 kirjoitti...

Minä nimeän: Myy ja Vilijonkka, Minnis, AN, Maaret ja vielä on varmasti moni muu, mutta nämä immeiset olen huomannut kommentoivan blogeissa ahkeraan :)

Tää oli muuten tosi hyvä bloginamu systeemi :D

Saron kirjoitti...

Minä luovuttaisin palkinnon AN:lle ja Mindelle! Kiva idea tällainen arvonta!!

taru76 kirjoitti...

Omasta blogista on viime aikoina mieleen jäänyt Xing ahkerana kommentoijana. Jos useamman saa nimetä, niin nimeäisin Minni75:n.

Susanne kirjoitti...

Todella kiva idea =) Minä myös ehdottomasti palkitsisin Maaretin =)
Oikein hyvää joulunaikaa!

Tarja kirjoitti...

Hieno idea, Maaret on minun valinatni.

Miijja kirjoitti...

Tämän luulisi olevan helppoa vaan eipä olekaan..hmm... Nimeäisin ainakin Maaretin, Myyn ja Vilijonkan sekä AN-he jättävät kommentin tosi useasti :)

Kommentointi on itselläkin jäänyt vähän vähälle viime aikoina ja mieluummin sitten kommentoisin ajan kanssa jättäen kommenttilootaan muutakin kuin että kiva kortti, nätti kortti tai muuta vastaavaa, vaikka ihanahan sellainenkin kommentti on saada ja kertoo että blogissa on piipahdettu :)