7.12.2008

Jehkottareen ruskeaaTein tämän viikon haasteeseen kortin jossa kokeilin kaikenlaista pientä ensimmäistä kertaa, ja suurin osa kokeiluista kyllä epäonnistui :D Mutta tässä silti kortti näytille, ompahan yritetty :) Läheskään aina ei korttiviritelmät onnistu, mutta ilo onkin kaiken kokeilussa. Toki on ihanaa kun kortti onnistuu hyvin ja on itsekin siihen tyytyväinen, mutta toisaalta tarkoitus on nauttia harrastuksesta, joten muistetaan että maailma ei ole täydellinen paikka, ei siis vaadita sitä aina itseltämmekään!
Kaivoin tätä varten taas inktenssit esille ja käyttöön ne nyt jäävätkin! Ihastuin niihin hankkiessani ne, mutta sitten tussit ajoivat hetkeksi ohi. Nyt täytyy syventyä opettelemaan yhteensopivia värejä yms, että saan ne kunnolla käyttöön :)
Kiitokset kivasta luonnoksesta Maaretille, ja onnittelut Oliverialle, hän on uusin lisä Designer teamiin!!


This weeks layout for jehkotar card challenge was made by Maaret, and they got a brand new DT member too, Oliveria!

I tried many new things on thisone, and not many of them succeeded, LOL
But it was fun, and a good reminder that the world is not a perfect place, so why do we try to be perfect ourselves?

It´s allways nice to get something done"just right" but let´s not forget the joy of trying, and just the pure pleasure of playing whith all our materials :) HAVE FUN, is what I learned today :)

12 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kiitos, että osallistuit tämän viikkoiseen haasteesen :) Korttisi on loistavasti onnistunut, olet liian kriittinen itsellesi. Kortissa loistavat värivalinnat ruskeaa ja kultaa. Kaunis rusettinauha, ihanat kiekurat, leimakuva hauska ja kivasti väritetty ja muutenkin korttisi täysin luonnoksen mukainen. Tämä on "taideteos" jossa todella paljon ihania yksityiskohtia ja tuntuu, että se on harkitusti ja loppuun asti mietitty ennen toteutusta, tykkään kovasti!

maiju kirjoitti...

Siis mä taas toistan itseäni täällä sun blogissasi... Sä olet ihan oikeasti ihan mielettömän taitava. Teet kortteja niin tyylikkäästi, että usein jään vain haukkomaan henkeä. Sinulla on ihan mielettömän hyvä "silmä" yhdistää erilaisia asioita ja ihan mielettömän hyvä ideointikyky. Kerrassaan mahtava kortti.

Sinulla on meille kaikille niin paljon annettavaa.

PIPAIITA kirjoitti...

Voi kiitos teille molemmille, ihan häkelyin moisista sanoista :) On ihanaa jos joku saa jotain iloa irti tästä blogista, siksihän sitä pidän. Ja todella toivon että kaikki löytäisivät sen oman tyylinsä ja tavan tehdä ja nauttia askartelusta, tai mistä tahansa käsitöistä!

Tiinanen kirjoitti...

Miten niin epäonnistunut... todella upea, ihanat värit ja kuva väritetty todella taitavasti.

amma kirjoitti...

Ekaa kertaa käymässä blogissasi (korttihaasteen tiimoilta), mutta uteliaisuuteni heräsi: Jos tämä kerta ei ole onnistunut kortti niin miten upeita on ne onnistuneet korttisi!!!
Siis menenpä tiiraamaan muutkin korttisi ;)

mummeli kirjoitti...

Upean kortin olet tehnyt, tuo itsekritiikki on sinun kohdallasi tarpeetonta. Teet niin upeita kortteja. Poikkeilen täällä aikas usein oppia saamassa sinultakin. Kiitos vain siitä.

Leenamummi kirjoitti...

Ihanan neitokaisen olet löytänyt ja tehnyt hänestä kertakaikkiaan suloisen kortin. Minusta ihan kaikki on kohdallaan!
Kiitos ideoistasi!!!

minde kirjoitti...

Wau, tässä on tyyliä;)

Sari kirjoitti...

Niin valtavan tyylikäs kortti! Ihan sanattomaksi menee..

Kat kirjoitti...

Todella kaunis kortti, värit on tosi upeat! Hauska idea tuo rullalla oleva kulma =)

Saron kirjoitti...

Kertakaikkisen upea kortti!!! Samaa mieltä kuin nuo edellisetkin, turha itsekritiikki pois, olet tosi taitava!!

selma kirjoitti...

Hieno on, ja mielestäni oikein onnistunut :)