24.12.2008

Blogipalkinnon sai...

Maaret! Myös minä olen huomannut Maaretin kommentoivan ahkerasti, samoin Myyn ja Vilijonkan ja moni muukin, kiitos jokaiselle kerrankin kommentoineelle! Ja onnittelut Maaretille, laitathan vielä osoitteesi niin saan palkinnon matkaan :) Ja jos se kimppaostos kiinnostaa niin myös mistä tai mitä kiinnostaisi hankkia... ;)

Ja sitten kaikkien muiden kommentoineiden kesken arvoin lisäksi yhden palkinnon, eli voittaja saa valita jonkun näistä: Korttikoristeita, vintage-kuva-arkki, liikennemerkkiteippiä, kimppashoppailu, k&copanyn tageja tai perhosorganza-nauhaa. Ja arpa suosi AnitaHoota! Laitahan myös sähköpostia! cicilisko@ suomi24.fi

8 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Voi Ihanaa! Suuren suuret kiitokset kaikille, jotka minua ovat äänestäneet :) :) :)Erityiskiitos tietysti kuuluu arvonnan järjestäjälle. Täällä liikutuksen kyyneleet silmissä hihkun ja perheeni näyttää pitävän minua hiukan "tärähtäneenä", naurua! Kiitos vielä kerran!

Mini kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa. Ajattelin kysellä sinulta, kun en enää löydä bargaingardenin sivuja. Tiedätkö mitään/ oletko sattunut huomaamaan mihin kyseinen kauppa on kadonnut? Meinasin pitkästä aikaa siellä käydä, mutta olivat tosiaan kadonneet.

AnitaH kirjoitti...

JEE, vasta näin joulupäivänä ehdin taas koneelle ja mikä mukava yllätys täällä Pipaiitan blogissa lukikaan.
Tämä lukeutuu ehdottomasti parhaisiin joulu"lahjoihin" ja haluan näin julkisestikin esittää Pipaiitalle tuhannet kiitokset jouluni ilahduttamisesta !

Nyt iski valinnan vaikeus...nettikauppojen suhteen meinaan ;)

Ja onnittelut Maaretille, ehdottomasti ansaitusta voitosta :)

pipaiita kirjoitti...

PIPAIITA

Onnittelut molemmille voittajille!! :D

Ja Minille tiedoksi, Bargain Garden on lopettanut, hetken aikaa oli kaupan sivuilla ilmoitus vakavasta sairaudesta perheessä, ja kauppa on sen jälkeen suljettu kokonaan. Pahoin pelkään että Christine itse on sairastunut vakavasti koska ei ole päässyt sähköpostejaan yms. lukemaan

Miijja kirjoitti...

Onnittelut voittajille :))

Muuten, blogissani on sinulle jotain :)

Maiju kirjoitti...

Voitto oli ansaittu :)
Itsekin olen ajatellut siirtyä arvonnoissani sellaiseen systeemiin, että eniten kommentoivat niistä hyötyvät :)

Tästä Maaretin kanssa viimeksi juteltiin kun mulla oli arvonta ja siihen tuli yli 200 osanottajaa.... Olisi niin kiva muistaa niin, jotka nimenomaan ovat aktiivisia kommentoimaan :)

Mini kirjoitti...

Kiitos Pipaiita tiedosta. Todella ikävä juttu, Christine oli todella mukava ja avulias.

Anonyymi kirjoitti...

Heipsis

Piparkakkuisen kaunis sivupohja :) Ehkä kohta muutkin sivut kokevat ulkoasu-uudistuksia? :)

Johanna
otteitaelamasta.wordpress.com