8.12.2008

Jouluinen kiitos posteljoonilleEn varmasti olet ainut askartelija jolle posteljooni saa kuljettaa selkä vääränä paketteja :) Minulle tulee usein ulkomailta paketti joka ei ihan mahdu postiluukusta, ja niin on ovea pimpotettava ja odotettava että tulen avaamaan jotta paketin saa toimitettua. Onneksi olen nyt pojan kanssa kotona, joten kovin usein ei pakettia tarvitse kantaa takaisin postiin..
Vielä kun ostokset tulee tehtyä ryppäinä, niin että viikon aikana tulee sitten useampi nyssäkkä, on joskus noloa ovea aukoa että kiitos nyt TAAS.... Ja niinpäs päätin tehdä pienen kiitoksen postitytölle näin joulun alla. Sain juuri Inkadinkadoon damaski setin ja kun inhastuin noihin vintage-tyyppisiin papereihin joita stampArticilla käyttivät, kokeilin tehdä sitä itse. Tässä tulosta, paketoin siis Toffife-laatikon.
Nauha pitää namulaatikon sisällä, eli päällystin vain tuon kansiosan, saa karkkilaatikon työntämällä sivusta ulos. (toivottavasti saaja ei ole allerginen pähkinöille...)
Taustakuvassa näkyy paremmin tuo kuvio, leimajäki on tarkoituksella "kulunutta". Ihan kivaa jälkeää tulee, voisi ajatella muihinkin joulupaketteihin..
My mailman (mailgirl) has the ungrateful job of carrying me package after another.. Waiting at the door hoping I´m home so she wont have to carry the package back to postoffice... So this year I desided to give her a little treat and made her this. It´s a package of Toffife candy
I wanted to try some vintage-feel after drooling over DT work at StampArtic. Stamps by Inkadinkado and Tilda

9 kommenttia:

Veeruliiru kirjoitti...

Siis mikä ihana toteutus ja mikä ihana ajatus muistaa postinkantajaa!!! Tätä täytyy kyllä kokeilla itsekin, nimittäin namirasioiden tuunaamista kauniimmiksi, kun osaavat olla niin harvinaisen rumia sekä oman lahjapaperin tekemistä... Ei vaan taida tänä(kään) vuonna keretä tekemään kaikkea mitä haluaisi...=(
KIITOS inspiraatiosta!!!

krista kirjoitti...

Mahtaa olla postinkantaja onnellinen tuon saadessaan. On kaunis! Ja kiva kuulla, että joillakin postipalvelu toimii. Useimmiten kuulee postista päinvastaista.

Piia kirjoitti...

Upea ja hieno idea :) Meilläkin taitais olla paikallaan vastaavanlaiset lahjukset ;) Minäkin kovasti yritän "hajauttaa" tilauksia, mutta silti ne kaikki kasaantuu aina... paras kerta oli tässä muutama viikko sitten kun kerralla pölähti 5 flat-rate kuorta lootaan!

AN kirjoitti...

Kyllä postikantajan luulisi tulevan iloiseksi! Ihanan näköinen paketti!

TARJA kirjoitti...

Hei! Voisitko lähettää minulle osoite tiedot, niin saisin leimakuvat postiin. Mies onnistui jotenkin hukata minun sähköpostini ja kaikki hävisi osoitteita myöten =(

terkuin Tarja

Taava kirjoitti...

Mä en ole postinkantajaa muistanut koskaan, mutta lehdenjakajaa kylläkin, vaikka sama asiahan se oikeastaan on... posti vaan tulee inhimillisempään aikaan.

maiju kirjoitti...

Aivan ihana kortti ja ihana on ajatuksesi. Kyllä varmaan postityttö ilahtuu tällaisesta :)

Ritva kirjoitti...

Aivan upea ajatus ja toteutus, kyllä luulis postiljoonin olevan innoissaan ja riemuissaan!

xing kirjoitti...

Ihana ajatus ja kaunis lahja. Postiljoonin muistaminen voisi olla paikallaan myös monilla muilla askartelijoilla (kröhöm, miten niin paketit eivät mahdu luukusta..), mutta ihana, että myös toteutit lahjan