17.12.2008

Tänään lisätään..


..K&Companyn paketti tageja. Näin jonkun blogissa (unohdin nyt autuaasti kenen, kysyinkin vielä että mistä on näitä saanut, huoks) käytettävän circle it-sarjan leimojen kanssa noita pyöreitä ja tosi söpöltä näytti! Kerttuli-Aijakin on jossain käyttänyt. Mutta näitä siis paketti :)En varmasti ole ainut jolla tuntuu olevan puuhaa enemmän kuin joutilasta aikaa. Joulukortit (omat) edelleen tekemättä, tosin yhtenäkään vuotena en niitä ole saanut joulumerkeillä liikenteeseen, hämmästelen aina joulukuussa kun muilta tulee kortteja jo alkukuusta.. :D Tänä vuonna vauhtia hidastaa entisestään pikkumies joka tuntuu ylttävän ihan joka paikkaan (cat´s eye mustetyynyt eivät ole myrkyllisiä, mikäli joku muukin on asiaa miettinyt...)Mutta sen olen jo päättänyt kun poika syntyi että meillä loppui aikatauluihin tuijottaminen siihen, sama päteköön jouluun. Jos ei ehditä kortteja laittaa, ei ehditä ja kaapinperuset saavat olla ihan rauhassa. Tärkeintä on olla Jouluna yhdessä, eikä kukaan voita mitään sillä että äiti on pinna kireällä koko joulunalusajan, virittäydy siinä sitten Joulutunnelmaan...Sitä samaa toivottolen myös muille, keskittykää olennaiseen ja ne teistä jotka usean lapsen äitinä saatte Jouluna kaiken tehtyä ajoissa ja kodin juhlakuntoon, kaapin täyteen pipareita ja itsetehdyt lahjat kauniisiin kääreisiin, teille nostan hattua, mutta täällä juhlitaan kuitenkin puhtaalla omallatunnolla vähän vaatimattomammin ainakin tänä Jouluna! :D7 kommenttia:

Miijja kirjoitti...

Sä varsinainen pukki olet ;D Ihania juttuja olet liittänyt blogilahjaan :)
Ja olet niiiin oikeassa, ettei tosiaan tartte hössöttää, se mennyttä aikaa kun oli oltava sen sataa sorttimenttia pöydässä ja tosiaan kaikki kaapit puunattuna, ihankuin niitä joku jouluna katselis.
Mukavaa joulunodotusta koko teidän perheelle!!

Maaret kirjoitti...

Taas ihania juttuja olet lisäillyt .) Sulla on asenne kohdallaan ton joulun suhteen :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihania juttuja taas! Kunpa saisin miehelle kans tuollaisen asennoitumisen jouluun hän kun stressaa siitä niin paljon... Taitaa olla vähän väärin päin meillä täällä =)

Minni75 kirjoitti...

Ihana lisä taasen bloginamuun.
Ja ihana asenne sulla tuohon jouluun, itse oon muutamana vuonna jo ottanut rennommin ja kummasti se joulu tulee vaikka ei paikat kiiltäisikään, ja kukas sitä jouluansa nyt kaapeissa ja laatikoissa viettää :))))

AnitaH kirjoitti...

Tosi kivan näköiset tagit.
Juu, minäkään en oikein ymmärrä, että miksi kaappien putsaus pitäisi juuri silloin tehdä, kun on kaikkea muutakin tehtävää niin paljon, vaikka puhdas joulukoti onkin osa tunnelmaa.
Mutta kohtuus kaikessa...
Jaksamista ja joulun odotuksen iloa toivottelen varsinkin pienten lasten äideille ja kaikille muillekin :)

sussu kirjoitti...

Itsekin yritän pitää joulusiivouksen minimissään, ihan perusiivous riittää. Meillä jouluateriakin on typistetty olennaiseen, joulupuuroon ja kinkkuun!! Muusta hössötyksestä kylläkin sitten pidän, kuten koristelu, joulukorttien teko jne...

Veeruliiru kirjoitti...

Hui! Pari päivää olen viettänyt blogien seuranta taukoa ja huh, mitä kaikkea olet kerennyt lisäilemään!
Ja ihan rennoin ottein ja jännittämättä mennään meidänkin taloudessa, on se joulu tullut aina ennenkin! Tunnelma on se mikä merkkaa!! Piste.