20.12.2008

Myytävänä koristeita

On tullut niin monta kyselyä sähköpostiin että tehdäänpä nyt näin. Ostin hurjat määrät näitä korttikoristeita kun oli tarkoitus mennä messuille myymään kortteja. Niinhän siinä sitten kävi että messut jäivät väliin, joten näitä nyt on sitten satoja.. Ja kun halukkaita tuntuu olevan, niin laitetaan myyntiin. Myyn 10kpl pusseissa. Pusseilla kahta hintaa, lista alla. Eli sillä kirjemaksulla tulee muutama pussi ja minulla on helposti-kuoria joilla saa tulemaan isomman setin. Jos kiinnostuit, laita sähköposti jossa haluamasi määrät, nimesi ja osoitteesi minulle cicilisko@suomi24.fi

Kuvasta näet mallit. Ballerina, nalle ja tähti molemmilta puolilta samanlaiset, perhonen kuvioitu molemmin puolin (perhonen päältä ja alta) sudenkorento, sydänpari ja kuusi sileä toiselta puolelta ja lumihiutaleessa vähän kuviointia toisellakin puolella. Nuo kulta ja hopea sydämet ovat pulleita ja todella kauniita, koruilta näyttävät. Myyjä ilmoittaa näiden olevan lyijyvapaita, mutta itse myyn nämä korttikoristeiksi, ei korukäyttöön.

HUOM! Selvennykseksi vielä, yhdessä pussissa on siis aina 10kpl samaa koristetta

Nyt on niin vähissä kaikki että kannattaa odotella pari viikkoa, tulossa on joitain näistä lisää ja uusia erilaisia, seurailkaa blogia :) Kaikki jotka jo postia laittaneet, kestäkää vielä hetki, haluan tarkistaa että koristeita varmasti on ennenkö laitan tilinumeroa. Kysyntä yllätti enkä ollut varautunut, jatkossa osaan pitää määrät ylhäällä paremmin niin saatte vastauksen heti, anteeksi odottelu :) Toiveita voi toki laittaa niin voin tilata sen mukaan lisää :)


2€ 10 kpl
Tähti (loppu)
Nalle (nämä loppu, lisää tulossa)
Lumihiutale (loppu)
Kuusi
Sydän hopea (myös loppu)
Sydän kulta (myös loppu)
Perhonen (loppu)
2,20 10 kpl
Ballerina
Tuplasydän
Sudenkorento
2 kommenttia:

PIPAIITA kirjoitti...

Tarja, sähköpostisi on täynnä, tyhjennätkö vähän niin saan viestiä sinullepäin läpi :)

sari kirjoitti...

Oletko saanut lähettämäni sähköpostin 27.12.08.