23.12.2009

Rauhallista Joulua!Lentosuukkosin lähetetään täältä joulutervehdys! Kortteja tuli laiteltua vain sukulaisille tänä Jouluna, mutta kortteja lähtee matkaan ensi vuonna jo alkuvuodesta, on monta joille kiitoskortti on vielä laittamatta! Pahoittelen etten ole saanut niitä ajoissa postiin, mutta jo huima lukumäärä piti huolen ettei edes taloudellisesti ollut mahdollista kaikkia kerralla postitella. Mutta perästä kuuluu :)

Kiitos kaikille ihanille ihmisille joihin olen saanut tänä vuonna tutustua, blogien kautta, sähköpostitse tai ihan kasvotusten. Mikään ei ole niin ihanaa kuin jakaa innostus uusista leimoista, kivoista tekniikoista tai ideoista sellaisten ihmisten kanssa jotka tätä askartelun iloa ymmärtävät. Ilo on myös ollut seurata upeiden blogien määrän kasvua, meitä on jo PALJON!

Nautitaan Joulusta perheen kanssa ja kerätään energiaa uusiin luoviin hetkiin :) Minulla vielä viimehetken paketointeja, ja muutama lahja tekeillä, mutta ne ehdin tekemään ilman kiirettä.
Nyt kun on pikkumies talossa, taitaa pukkikin tulla käymään ja täytyy myöntää että vaikka "aikuisten jouluista" on nautittukin miehen kanssa, niin on siinä pukin odotuksessa toisenlaista taikaa kun on pikkuihminen mukana. Kiitollisena kaikesta toivon sydämiinne Joulun lämmön!

11 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Kiitos joulutervehdyksestä, Ihana runo, mieltä lämmittää kovasti!!! =)
Iloista joulua sinulle ja perheellesi!

Sari kirjoitti...

Hyvää joulua sinulle! Aivan ihastuttava joulutervehdys!

maiju kirjoitti...

Pakko on vielä tätäkin kommentoida. Mä katselin tarkkaan kuvaa ja mietin, että miten sä osaatkin tehdä nämä näin kympillä.

Hyvää Joulua sinulle ja koko perheelle... Ensi vuonna taas jatketaan (tai ehkä jo ennen sitä).

maiju kirjoitti...

Pakko on vielä tätäkin kommentoida. Mä katselin tarkkaan kuvaa ja mietin, että miten sä osaatkin tehdä nämä näin kympillä.

Hyvää Joulua sinulle ja koko perheelle... Ensi vuonna taas jatketaan (tai ehkä jo ennen sitä).

Maaret kirjoitti...

Kiitän kauniisti lämpimästä joulutervehdyksestä, olen ihan otettu:)
Rauhallista ja nautinnollista joulua koko perheellesi! Itse muistelen sitä aikaa, jolloin omat lapset olivat vielä pieniä, voi sitä joulun riemua, joulupukki ja lahjojen aukaisuhetket olivat yhtä jännittävää joka vuosi. Nyt nautimme joulusta eri tavalla, toki omien lasten kanssa, mutta nyt se ruoka on kyllä pääosassa:)

AN kirjoitti...

Ihana kuva ja ihana Joulutervehdys--Kiitos!! Kaikkea hyvää --vietetään tunnelmallinen juolu!

taru76 kirjoitti...

Voi miten mahtava kuva!!
Ihanaa joulua teille ja paljon hyviä asioita ensi vuodelle : )

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella upeita ja mahtavia leiskoja! haluan toivottaa hyvää joulua perheellesi!

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Ihanaa, mukavaa, lumista ja tunnelmallista joulua sinulle ja perheellesi! Treffataan taas ensi kesänä jossain välissä ;D

Riituli kirjoitti...

Hyvää ja Rauhallista Joulua Sinulle!

Kiitos ihanasta joulun toivotuksesta - se ilahduttaa ja lämmittää!!!

Leenamummi kirjoitti...

Kiitos ihanista suukkosista ja lähetänpä täältä tulemaan pienelle miehelle samanmoisia!
Hyvää ja Iloista Joulua koko perheelle!