17.12.2009

Paras leimauspaperi!StoraEnso 4CC
200g paketissa 250 arkkia
hinta n.19€

On pitänyt jo pitkään laittaa tästä tietoa tänne, mutta aina ehdin tuon kansipaperin heittää roskiin ennenkö muistan ottaa kuvan. Eli tätä paperia olen käyttänyt leimailuun jo puolitoista vuotta. Promarkkereilla väritykseen loistava, voi käyttää myös öljyllä yms. Vesipohjaisille käytän ennemmin fabrianoa tai muuta vesiväripaperia, mutta niitä onkin nyt tullut käytettyä harvemmin. Sileä, puhtaanvalkoinen, ihanan paksu ja mielestäni edullinen. On tullut testattua sen miljoona erilaista ja hintaista (ja testaajia on ollut muitakin ;) ) ja vannon kyllä tämän nimeen. Hätätapauksessa tästä saa korttipohjankin.

Jyväskylässä tätä myy toimistotukku Kari seppälänkankaalla (voi siis ostaa ilman mitään tukkukortteja) mutta varmasti muualla tilaa mikä tahansa kirjakauppa tms. Ja lisää edullisista työkaluista taas joku päivä :) Löytyy kopiopaperihyllystä, paksuinta mitä kopiopaperina vielä myydään. Myyvät samaa tavaraa myös 160g ja siitä alaspäin, tuo 160g tais maksaa 16€. Pitävät varastossa vain paria pakettia kerrallaan, kannattaa kysästä jos hyllystä loppu. Toivottavasti oli hyödyllinen neuvo jollekin!

4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kiitos vinkistä, mites käyttäytyy kuivapastellien kanssa, siis onko sulla siitä kokemusta?
Tällaiset kivat vinkit ovat aina tervetulleita:)
Mäkin laitoin äsken ihan pienen vinkin blogiini Ez Mountaamisesta ja miten estää saksien tahmaantuminen:)

Riituli kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Löysin tätä paperia Raumalta ja todellakin olet oikeassa. Tämä on hyvää ainakin ProMarkereiden kanssa. Muuta en ole vielä ehtinyt testaamaan...

Pirkkis kirjoitti...

Tuota pitäis kyllä päästä testaamaan! Hitsi, kun kaikki kirjakaupat on niin kaukana :o(

bissecat kirjoitti...

Kiitti vinkistä just aloittannu harjoitteleen promarkkereilla ja akvarellipaprut ihee väriä liikaa..