14.12.2009

ATG liimakone

Tässä yksi uusista hankinnoista, ATG 700 liimakone. Olen harkinnut jo pidempään jonkun vastaavan ostoa, koska kaksipuoleista teippiä käytän, ja ne pienemmät tuntuvat aina loppuvan huonolla hetkellä. Tunnun myös hukkaavan niitä työpöydän sotku.. tuotosten joukkoon. Vaihtoehtona oli glue glider pro jota saa myös suomalaisista nettikaupoista.

Lopullisen valinnan tein katsottuani hyvän videon you tubessa (katso alla) ja tämän kannalle sai kallistumaan pieni määrä jätettä (glue gliderissa vaihdetaan koko iso kela, tässä vain teippirulla) ja mahdollisuus käyttää eri valmistajien teippejä, ja eri levyisiä teippejä.

Nyt jokusen päivän käytettyäni olen tosi tyytyväinen, pienellä varauksella :) Löysin Englannista myyjän jolta pakettiin tuli mukaan eri valmistajan teippirullia 4kpl. Liima niissä tosi napakkaa, mutta vähän käyttö tökkii näin alkuun, syynä voi olla myös aloittelijan otteet..

Scotch:n teippiä käyttäviltä olen kuullut vain kehuja, mutta käytellään nyt nuo ensin :)
Laite on tosi kevyt, ja mahtuu siihen flat rate laatikkoon (ei kuoreen) joten jos hyvällä hintaa löytyy jenkeistä niin siitä vaan. Kevyt, hyvä käteen, eikä taatusti huku heti työpöydälle. Eikä niin kämpelö mitä ensin ajattelin. Kunhan olen pidempään käyttänyt niin palataan asiaan. (Paketista löytyi myös suomenkieliset käyttöohjeet!)

Poikkeuksellisesti mainostan nyt ebay-myyjää, koska tämä oli ainut paikka minkä löysin EU:n alueelta nyt ensihätään. TÄÄLTÄ tilattuna hintaa tuli postikuluineen 29 puntaa eli n.32euroa, mukana siis 4 teippirullaa. Ja lopuksi vertailuvideo:

1 kommentti:

Sarin kirjoitti...

En ole moisesta kuullutkaan, mutta haaveillut kyllä tässä joulukorttiurakan aikana varsinkin :) Täytyy ehdottomasti laittaa harkintaan :)