25.12.2009

Äidinrakkautta/ Mother´s love
Äiti sai lahjaksi digiskräpätyn taulun. Joskus tuntuu että meillä suomalaisilla on tapana aivan liian harvoin puhua rakkaudesta, siksi sitäkin on tärkeää skräpätä :) Jos koet että menee liian henkilökohtaiseksi, älä lue tekstiä ;)

"Tämä on lempikuvani teistä kahdesta yhdessä. Kun lasken itseni mukaan katsojana, näen tässä niin monta kerrosta rakkautta; Kahden äidin rakkautta, kahden lapsen rakkautta ja rakkaus katseissanne toisianne kohtaan. Minun laskuopillani siitä tulee rakkautta potenssiin kolme!"

I made a framed digipage for my mother for christmas. Sometimes we Finns seem to have difficulity to speak out loud about love, that´s why it´s important to learn to scrap about it too :)

Journaling: " This is my favorite picture of you two together. When I count myself in too, I see so many layers of love: Mothers love times two, love of two children and the love that shines in your eyes when you look at eatchother. The way I count it, that make´s love times 3!"

10 kommenttia:

Nikita kirjoitti...

Aivan mielettömän herkkä taulu. Olet onnistunut niin kuvissa kuin koko taulussakin. Rakkaus, sitähän se on.

taru76 kirjoitti...

UPEA! Siiiis aivan mahtava...

Anonyymi kirjoitti...

Tää on aivan järjettömän ihana! Melkein itku tuli...
Kaunis toteutus, taitavaa!

mummeli kirjoitti...

Tämä on aivan IHANA.

maiju kirjoitti...

Mielettömän ihana ajatus taas tässäkin sivussasi. Varmaan oli äidillesikin mieluinen lahja.

Leenamummi kirjoitti...

Niinhän se on, ei siitä niin tule puhuttua, vaikka sitä RAKKAUTTA on jokapuolella ympärillä ihanan runsaasti.
Ihastuttava toteutus teemasta!!!

Ritva kirjoitti...

Aivan ihanat kuvat ja toteutus, sanat sitä suurinta tunnetta, rakkautta, tulvillaan - sitä ei todella sanota eikä osoitetakaan riittävästi - hieman alkoi kaihertamaan minunkin silmäkulmaani - kiitos koskettavasta elämyksestä!

Aija kirjoitti...

Eipä ole juuri sanoja kuvaamaan miten hieno tämä on ja kuinka hyvin olet tekstinkin osannut värkätä.
Upeita nämä sinun uudet digijutkat!
Olen itsekkin vähän aiemmin vieroksunut tätä osastoa mutta kun sen homman osaa niin näinkin voi tehdä todella omaperäisiä ja tyylikkäitä kokonaisuuksia :)

xing kirjoitti...

Sinullahan on hurja määrä hienoja digisivuja näin lyhyessä ajassa! Näitä yhdistää kaikkia tietty taianomaisuus ja fantasia...

lehtipollo kirjoitti...

Upeaa digifantasiaa! <3