11.12.2009

JCC talvinen hääkorttiJehkottaren haaste tällä kertaa Tarun oma, aiheena talvinen hääkortti. Sain Stempelgleden grunge-sydän leimasetin jo viime perjantaina, kiitos Taitopuodin Helin supernopean toimituksen. Halusin osallistua Stempelgledenin haasteeseen, mutta aikaa ei kertakaikkiaan löytynyt. Nyt kuitenkin sain leimat käyttöön tähän haasteeseen!

Mallina tri-fold-kortti, jota muuntelin vähän talvisemmaksi (niin ainakin oli tarkoitus.. :D ) Helppo ja näyttävä malli, ekaa kertaa kokeilin ja heti tuntui omalta, suosittelen! Taustapaperit tein itse maaleilla ja musteilla, ja kannen sydän on "jäädytetty" glossy accentilla ja lasinsiruilla.
Punchattuja lintuja ja lumihiutaleita ja tekolunta ja fantasy fiberia. Olen kuuluttanut yksinkertaisten korttien perään viime aikoina ja tämä on sitten kaikkea muuta! :)

Suurin haaste oli kuvien otto, tuskaista on näin pimeällä..
Oikein mukavaa viikonloppua!!!

My entry for JCC, a wintery weddingcard. Made the backgroundpaper using paints and inks, "froze" the heart whith glossy accent and glass shards and punched some birds and snowflakes (MS) added some snow and fantacy fiber and did my best photographing them in the dark winternight.

11 kommenttia:

Marsku kirjoitti...

On kyllä upea kortti! Huolella ja varmasti antaumuksella tehty!

SannaS kirjoitti...

Voi miten upea ja tyylikäs kortti! Valtavan kaunis!! Ihana jäinen tunnelma! =)

Mervi kirjoitti...

Upea ja mahtava muisto! Oletko jäädyttänyt uteella ja pakastimessa!?♥m

Maissi kirjoitti...

Todella kaunis ja upea kortti, ihailen aina taitoasi tehdä niin upeita kortteja :)

Loreal Blondi kirjoitti...

Kauniimpaa korttia saa hakea - eikä löydä! Tämä on taideteos!!!

lehtipollo kirjoitti...

Upea! Ihana jäinen tunnelma. (Ja nyt kun katson niin SannaS käytti aivan samoja sanoja, mutta tuli siis mieleen jo ennen sitä! Korttisi vaan on sellainen :)

Miijja kirjoitti...

Ihana on kyllä kortti kaikkinensa, värimaailma on aivan ihana ja tunnelma tosiaan jäinen :)

Ja muuten, haaste sulle, yritäppä nyt sitten sinäkin tehdä sitä mahdollisimman yksinkertaista, mistä tykkäät ;D Kortti ei saa keikkua ja kiikkua tai olla 5D *reps*.

Haliruttauksia!

Carita kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista, vallan tässä häkeltyy :)

Ja Miijja mokoma, arvasin että "rankkua" tulee :D Mutta yksinkertaista on tulossa, joulukortit on nimittäin tekemättä..Jos tekis vaikka fiskarssilla... ;)

Whimcees kirjoitti...

This is a most beautiful card! You have spent much time and effort to make this project and it is lovely!

Thank you for sharing!

Barbara Diane

Ritva kirjoitti...

Siis aivan uskomattoman näköinen, tyylikäs, upean kortti ja on varmasti mennyt aikaakin!!! Jäätävä vaikutelma, mutta rakkaudella :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella hieno kortti. En ole asian harrastaja ollenkaan, joten kysymys saattaa olla vähän hassu 😃... Miten olet saanut nuo henkilöiden nimet tehtyä korttiin?