18.12.2009

Perhoskortti ja rintaneula /card and a broochTällä kertaa Jehkottaren haasteluonnos oli minun käsialaani. Niin kauniita kuin todella runsaat kortit ovatkin, pidän itse myös yksinkertaisista korteista. Siksi haasteluonnos tällä kertaa todella simppeli. Välillä tuntuu että korteissa on kohta jo aitoja timantteja ja koiranpentuja kiinni, kokeillaanpa välillä siihen toiseen suuntaan ;)

Mielestäni kaunis kortti ei välttämättä ole työläs tai aikaa/materiaaleja vievä, hyvin tehty ja ajateltu kortti saattaa olla jopa parempi! Mutta kaikelle on paikkansa :) Tällä kertaa siis jotain vähän kevyempää. Ajattele että joutuisit tekemään 60 samanlaista korttia, millainen korttisi silloin olisi? Lisäksi vähän vaihtelua neliökortteihin ja vanha kunnon a6 kunniaan!

Ideana oli että isot alueet voi leimata, tai käyttää kuviopaperia tai täyttää vaikka punchatuilla kuvioilla...
Ylempi kortti on taas nokileimausta (jäin koukkuun) ja koristeena tekemäni rintakoru, tämä siis sarjaa "kortti ja lahja samassa" Tällä jo vastaanottaja, vähän jännittää kun tuo vintage ei kaikkiin oikein pure.. Kahden lasin välissä siis kuva ja reunat juotettu kiinni.

Ja alempi joulukortti simppelisti kuviopaperi, postia vievä poika leimattu. Nauha jossa jouluntoivotukset viime vuoden hankintoja.
Nyt vaan kaikki kokeilemaan simppelisti, vielä enemmän voi karsia kuin minä tässä!

Odotan innolla kuinka selkeitä kortteja saatte aikaan!
This weeks Jehkotar card challenge schetch is done by me. As much as I like complicated cards whith all the trimmings, I do miss seeing really simple cards. So therefore a really clean and simple scetch. You can use patterned paper, stamp a bacground or punch shapes all over the big area..

I made two cards, first has been done using soot stamping, and I added a brooch I made as the embellishment, one for my "card and a gift in one"-series :) Hope the resipent likes vintage..

The second card has just patterned papers, stamped image and a letter to santa as embellisment. Can´t wait to see what you come up whith!!

9 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

WOW!!! Tämä on yksinkertaisesti upea!

SannaS kirjoitti...

WAUDE!!! Valtavan kauniit kortit! Tuo nokileimauskorttisi on upeaakin upeampi, niin kaunista katsottavaa!!!

Leenamummi kirjoitti...

Kyllä ovat taas ihania!
Kiitos tuosta vinkistä, juuri eilen meinasin kurvata Karille, mutta aika meni vähän niukaksi, kun olin menossa yhtä neitiä kerhosta hakemaan.

Shiri kirjoitti...

Ihana tuo perhoskortti! Todella kaunis.

Niina kirjoitti...

Hieno kortti. Tykkään!
Kiitos kivasta haasteesta.

Susa kirjoitti...

Todella upeita kortteja!!! Tykkään ihan himona!!

Marjorie kirjoitti...

Kaunis kortti! Kiitos kivasta luonnoksesta haasteeseen.

maiju kirjoitti...

Tästä perhoskortista saat kyllä täydet 20 pistettä. Niin on taas upea.

lehtipollo kirjoitti...

Perhoskortti on kyllä niin upea! Kiva postiteema pukkikortissa. Kiitos hyvästä luonnoksesta.