11.8.2009

Uusi rakkaus-digileimat!/ New love- digistamps!


Rakastuin kertaheitolla digileimoihin löytäessäni Mo:n blogin. Kuvat ovat upeita, varsinkin ihanat pikkupoikakuvat lämmittävät mieltä. Poikaleimoja on harmittavan vähän, luulisi muillakin askartelijoilla olevan myös poikalapsia, ei siis kysynnän puute ole syynä..

Noh, miettiessä mitä kuvia ensimmäiseen tilaukseen valkkaisin, huomasin leimojen nimissä jotain mielenkiintoista.. ja kuinka ollakkaan, selvisi että kuvittaja Mo:n äiti on suomalainen! Yksi syy siis lisää kannattaa tätä taiteilijaa :) Tämä ihana mummu pääsi äitini syntymäpäiväkorttiin, kortin sisällä on teksti: Viis vuosista, valloitat asenteella!

Käykääpä katsomassa, miten ihania kuvia Mo:lla on!

I found Mo´s blog and I fell in love! Whith all her illustrations! I love thiese digistamps, there is so little nice stamps of little boy´s and she has many! Perfect for cards and scrapbooking! And when I found out her mother is a Finn, I was sold,lol

Here´s a card for my mom, using Mo´s "mummu" I wrote inside: Forget the years, you charm whith your attitude!

I love Mo´s picture´s, they are wonderfull illustration more than stamps, and I plan to collect a goooooooood amount.. :D

Go see and be prepared to fall in love!

13 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Todella hauska leimakuva ja kortin toteutus ensiluokkaista! Hyvää värienkäyttöä, tykkään hulluna:)

amppa kirjoitti...

aivan upea! ja leimasinkuva myös :)
täytyypä käydä tutustumassa tarkemmin!

Carola kirjoitti...

Upea kortti ja väritys. Miten olet tulostanut kuvan? Laser vai mustesuihkutulostin? Mille paperille? Miten väritetty? Tai osaisitko neuvo linkin mistä voisi lukea näistä digileimasinkuvien käytöstä enemmän.

Leenamummi kirjoitti...

Ihana, leiskuvan värikäs kortti! Mainio kuva ja hienoja olivat muutkin digistampsit.

Sari kirjoitti...

Olipas ihanan näköisiä kuvia nuo muutkin. Täytyykö tähänkin nyt sitten hurahta... VOI EI! No onneksi ennen muuttoa ei varmaankaan ehdi. Jouduttiin mekin sitten "luopumaan" toisesta kissasta... Naamakirjasta löydät enemmän infoa jos kiinnostaa.

Carita kirjoitti...

Carola, printtasin kuvan vesiväripaperille mustesuihku-tulostimella ja väritin distress inkeillä. Mustesuihku käy mainiosti Promarkkereilla ja copiceilla väritykseen, vesiliukoisilla väreillä kannattaa kiinnittää muste vielä kuumentamalla tai antamalla kuivua pari päivää, ainakaan minulla ei levinnyt tuota värittäessä (en siis kuumentanut, annoin vain kuivaa päivän)

maiju kirjoitti...

Vautsi tätä sun värinkäyttöäsi. Siis kertakaikkisen UPEAA. En voi sanoin kuvata, kuinka ihanasti olet värit osannut tähän valita ja kuinka ihanasti olet kuvan värittänyt. UPEA.

Saron kirjoitti...

Voi WAU!!! Sinäkin siis... mä hurahdin ihan totaalisesti, enkä enää muita tekisikään:) Voi tuota sun väritystaitoa, aivan mahtava!!!!

Tarja kirjoitti...

Hieno väritys, ja vahva upea kokonaisuus, pidän kovasti.

Anonyymi kirjoitti...

No on kyllä todella hauska ja ihana leimakuva:)
Tykäistyin minäkin kerta näkemällä!

Korttikin on tosi pirteä ja kaunista katseltavaa.
:)

Kysyvä kirjoitti...

Tosi kiva kortti!
Paljon tommosen leiman hinnaks sit loppupelissä tulee,kun näkyy olevan dollareina tai joinain noi hinnat tuolla sivulla..??

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Kysyvä, esim Forex:in sivuilta voit käydä katsomassa dollarin kurssin, heillä näppärä laskuri siinä sivun vasemmassa laidassa. Jos leima maksaa esim. 5dollaria, tällä hetkellä siitä näyttäisi tulevan 3.56 euroa. Pieniä heittoja tulee kurssin mukaan, ja riippuen millä maksat saattaa paypal tai visa käyttää hivenen eri kurssia yms, mutta monen euron eroja ei tule :)

Kysyvä kirjoitti...

Okei,kiitti!