25.8.2009

Kortti odottavalle äidille/ card for expecting momSain tilauksen kortista odottavalle äidille. Raskaus on vasta alkukuukausissa, siksi halusin herkän ja enemmän raskauteen vihjaavan kuin suoranaisen onnittelun. Mielestäni tähän sainkin hempeyttä, vähän vintage-henkinen tulos. Sisään tekstiksi: Kun rakkautta on niin paljon, ettei se enää mahdu kahteen sydämeen, syntyy pieniä ihmeitä. Jos tämä ei passaa niin tehdään toisentyylinen

Card for a expecting mother. Pregnancy is on it´s early months, so I wanted the card to hint of it more then be too "baby" just yet. Inside: When love overflows two hearts, tiny miracles are born
10 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Korttisi on selvästi ajatuksella ja tunteella tehty, jossa kaikenkukkuraksi täydellisesti sopiva tekstikin :) Jos olisin tilaaja, olisin enemmän kuin tyytyväinen :)

SannaS kirjoitti...

UPEA!!! Todella kaunis ja herkkä kortti. Ihana teksti! =)

Katjuska kirjoitti...

Aivan upea! Todella herkkä ja kaunis. Niin onnistunut kun vaan voi olla !

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi mahtava kortti! herkkä ja kaunis kokonaisuus varmasti kelpaa tilaajalle!

Se tilaaja kirjoitti...

Kyllä kelpaa!! Kortti on ihana! Teksti on täydellinen! :) Kiitos!

Ritva kirjoitti...

Olet todella onnistunut vangitsemaan sen olennaisen, kuva ja taustat niin herkkiä ja "eteerisiä", teksti aivan ihana ja tipan linssiin saava - aivan loistava ja tähän alkuvaiheeseen sopiva! Mistä olet sen tekstin bongannut...?
Kiitos blogikiikistä :) - ja tiedosta kirppisjutussa!

Mukavaa päivää ja kommenttiisi viitaten - yritän nauraa ja laulaa ja olla myös kuunteleva osapuoli, liekö aina siinä onnistun...mutta elämä ei saa olla liian tiukkapiposta, voi tulla kurttuja otsaan siitä piposta :)

AnitaH kirjoitti...

Mielettömän kaunis! kuva ja teksti ja koko kokonaisuus.
Sinä se osaat :)

Carita kirjoitti...

Voi kiitos ihanista kommenteista ja tilaajalle myös, kiva että on mieleinen. Yleensä tekstit aina omia, tällä kertaa on kuitenkin ajatus lainattu jostain, jäänyt mieleen ja muokkasin siitä mieleisen :)

Leenamummi kirjoitti...

Aivan ihana ja tuohon tilanteeseen varmasti sopiva! Olet kyllä loistava ideoija!

Minni75 kirjoitti...

Olet kyllä upeasti saanut tehtyä herkän kortin, aivan ihana ;)