28.8.2009

Askartelukirppis Jyväskylässä la 5.9

Paikka ja aika päätetty :) Askartelukirppis Kortepohjassa, Emännäntie 3-5 kerhohuoneessa, lauantaina 5.9 klo 10-17. Tervetuloa tekemään ostoksia, myymään tai ihan vaan tapaamaan muita askartelijoita Jyväskylästä tai kauempaa! Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Laitan vielä kuvia että löydätte helpommin paikalle, mutta Kortepohjaan ajetaan Laajavuoren viittojen mukaan (nämä viitat alkavat jo Jyväskylää lähestyttäessä joka suunnasta) ja paikallisille tiedoksi että rentukan viereinen talo kyseessä :)

Parkkipaikkoja löytyy reilusti ja talolla on iso aidattu puisto jossa hiekkalaatikko ja keinuja, jos joku on tulossa lasten kanssa (äiti lupautui olemaan tarvittaessa tarhatätinä :) ) Paikallisbusseilla pääsee myös hyvin paikalle (nro 18 ja 18k)

Jos tahdot tulla myymään, sekin passaa mainiosti, laita vain minulle sähköpostia, paikka ei maksa mitään. ( cicilisko@suomi24.fi)
Myyjiä tulossa tähän tietoon neljä, lisääkin mahtuu!

Ensi viikolla viimeistään laitan pari kuvaa joista näkee paremmin missä ollaan :) Samoin laitan vähän kuvaa mitä minulla myynnissä, mutta ainakin Cuttlebug, wiff of joyn leimoja (uutta kesäsettiä ainakin), rubberneckeriä jne. Paljon myös leimoja joita ei saa Suomesta, Stampin Upin settejä yms. Scrappikansioita, papereita, metallikoristeita, paperiaskartelu-ja scräppäyskirjoja, lehtiä.. Tavaraa siis ON!

Ja nyt niitä ajo-ohjeita. Laitoin kuvien kera kun tuo osoite on niin outo. Jos tulet-

-OMALLA AUTOLLA: viittojen mukaan Laajavuoreen, Laajavuorentieltä käännytään Teboilin kylmä-aseman kohdalla alas Tietoniekantielle (Kortepohjan kirjaston viitta myös tässä risteyksessä) ja keltaisten autotallirivien välissä vasemmalla on P-merkillä varustetty vierasparkki. (kyltissä lukee emännäntie 3-5 vieraille, koko välikkö on vierasparkkia)

-BUSSILLA: Pääset 25 laajavuorentielle ja toinen pysäkki on juuri teboilin kohdalla, mäki vaan alas. Jos tulet numeroilla 18, 18k yms kortepohjaan tulevat, jää ylioppilaskylän kohdalla pois. (iso parkkipaikka, huikean korkeat kerrostalot) Sitten vain parkkipaikan läpi ja näetkin jo talon nurkalla kyltin :)


Vasemmalla parkkipaikat, oikealla talon aidattu puisto. (voit kävellä sen läpi talon päätyyn)
Suoran päähän asti ja oikealle, talo on ensimmäinen oikealla. Talolla on siis kaksi osoitetta, se on tietoniekantie 4 (käytä tätä jos teet reittihaun esim. o2o2o2) ja emännäntie 3-5

Ja talon päädystä löytyy portaat alas kerhotilaan (jää vähän kuvassa varjoon) Laitan kyllä laput että näette missä ollaan :)

Tässä kuvassa näkyy iso parkkipaikka jonka läpi pitää kävellä jos tulet busseilla 18, 18k,5 tai 8 HUOM! Tälle parkkipaikalle ei voi jättää autoaan!!
TERVETULOA!!!

10 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Paikalle tullaan, jos vaan suinkin kynnelle kyetään ja taidan tuoda pari vähän hurahtanutta askartelua aloittavaakin mukanani....

Kiitos tiedosta, toivottavasti tulee paljon väkeä!

Taava & Riiviö kirjoitti...

No voi hitsi!
Helsingissä on kädentaitomessut samaan aikaan, joten me joudutaan jättämään väliin.
Yhtä suurta myyntionnea teille kuin meillä tänään.

Leenamummi kirjoitti...

Hei, hienolle vaikuttaa! Toivottavasti ehdin kotiutua pikku reissultani ennen sitä.

taru76 kirjoitti...

Kiva Carita kun jaksoit järjestää!! Minä tulen myymään, tavaraa jäi ihan sopivasti Helsingin reissulta. Yritän hankkia lapsen vahdin, kun mies TIETYSTI on just tona lauantaina töissä!

Onkohan siellä mikroa missä voisi lämmittää vauvan ruokaa????

Carita kirjoitti...

Loistavaa Taru, pitikin laittaa sulle kyselyä että jäikö herkkuja :) Meitä on sitten ainakin kolme myyjää. Ja äiti asuu siinä yläkerrassa, siellä voi lämmittää ja suorittaa muitakin huoltotoimenpiteitä :)

AnitaH kirjoitti...

Harmi kun on liikaa välimatkaa.
Olisi ollut kiva tulla katsomaan tarjontaa.

Tanjuska kirjoitti...

Mulla olis vaikka kuinka paljon ylimääräistä askartelutavaraa, mutta tää menee päällekkäin tanssikurssin kanssa :( Pitää kattoa, josko kuitenkin pääsisin paikalle ku matkaakaan ei juuri olisi :)

amalia kirjoitti...

Voi ei! Olen Jyväskylässä, mutta leunnoin skräppäyksestä Suomalaisessa kirjakaupassa kävelykadulla klo 11-14. Mutta voin vinkata porukkaa tulemaan kirppikselle! Voi kun ehtisinkin ennen kymppiä pyörähtämään, saa nähdä onnistuuko.

Carita kirjoitti...

Amalia, olispa ollu kiva tulla kuuntelemaan! Toivottavasti ehdit pyörähtämään, ja me ollaan kyllä viiteen asti enkä usko että tavara ihan äkkiä loppuu, minulla jo yksistään leimoja pari sataa.. skräppipapereista puhumattakaan :D

Ja mielellään saa ohjata porukkaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

pitaa tarkistaa:)