15.8.2009

Nauhasäilytys idea/ Tip for ribbon organizing

Löysin viimein itselleni sopivan tavan säilyttää nauhoja. En ole innostunut laittamaan niitä mihinkään pussukkaan, tuntuu että ne menevät siellä solmuun kun niitä kiskoo ulos, ja jostain syystä tahdon nähdä paljonko nauhaa on.. en tiedä miksi :)

Löysin näitä Jyväskylästä, pikkukamarista. Mutta sieltä vein viimeiset. Ilmeisesti DAY on näiden maajantuoja joten kannattaa katsella kaikista pienistäkin sisustusliikkeistä jos on halukas näitä hankkimaan. Hinta ei ollu paha, 14€, ja tykkään näistä kovasti! Vielä jos tekisi siivet näille, saisi kivat nauhakeijut seinälle!

Yhteen mahtuu reippaasti nauhoja, 88 paikkaa pelkässä hameessa, ja eri kokoisia lokosia, eri levyisille nauhoille. Samaa voisi kokeilla vaikka katiskaverkon palaan, siinähän on neliön malliset reiät. Kaksi riitti minun nauhoilleni mainiosti, toisessa lämpimiä ja toisessa kylmiä värejä. Rullatavaraakin toki jäi, mutta kolmen metrin pätkätkin meni näihin helposti.

Lisää säilytyksestä tulossa ensi viikolla!

My new ribbon storage solution. I´m very happy whith these, I can see a bit of every ribbon and it´s easy to take some from the back. I also like to see how much ribbon is left, so this works for that too.

And it doesen´t hurt that it looks cute! I might add wings to them so I can have ribbonfairy´s on my wall. More to come, storagewise, I´m organizing my craftroom and desided to share some organizing tips.

14 kommenttia:

Leenamummi kirjoitti...

Kylläpä ovatkin hienoja!
Upea koriste askarteluhuoneen seinälle samalla.

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Hieno toteuttamis kelpoinen idea, täytyypä katsella kauppoja sillä silmällä jospa löytyisi jotain tuollaista. Sinulla on muuten todella kauniita, hienosti väritettyjä kortteja. Hyvää päivänjatkoa, meillä sataa kuin saavista kaataisi.

Susa kirjoitti...

Loistava idea!!! Näyttävät ihan taideteoksilta!

Sari kirjoitti...

Siis tämähän on vallan loistava idea! Itse säilyttelen nauhojani wc-paperirullan ympärille kiedottuina( 2 nauhaa yhden rullan päissä)ja rulla hieman litistettynä muovilaatikossa. Ei tule ainakaan taitoksia. Mutta tämä idea on paljon kauniimpi!

Miijja kirjoitti...

Nämä on aivan ihania, livenä kun nämä näin niin pistivät kyllä heti silmään :)

Mervi kirjoitti...

ihanaa ja kaunista, hyvä idis jälleen;-))m

Taava kirjoitti...

Kiva idea. Säilytysvinkkejä ei ole koskaan liikaa ja tarvitaan useampi vaihtoehto, jotta jokainen löytää sen itselleen sopivan.
Tällaiset ns. koriste-esineet eivät sovi minun kotiini, en ole sen tyylinen.

jasu kirjoitti...

Onpa hienoja näyttävät ihan taideteoksilta sellaisenaan.

Lakka kirjoitti...

Raaskiikohan noita vajuuttaa lainkaan, kun noin suloisia ovat :D

Hintriikka kirjoitti...

Todella hieno... Katiskaverkosta varsinkin VEKE katiskaverkosta tulisi hyvä; siinä ne reiät neliskanttiset ja vähän tukevampaakin kuin se perinteinen monikulmikas verkko. Itsellä tällä hetkellä ihan toimiva systeemi nauhoille mutta silti rupesin miettii keltä tutulta sais palan vekekatiskaverkkoo... Puurimoista kehykset ja eikun seinälle :D

Hintriikka kirjoitti...

Ja siis todella hieno tuo sinun versiosi :D .... aloin heti höpöttää katiskoista ....

Carita kirjoitti...

:D No ajatushan on nimenomaan ispiroida muitakin, selkeesti siis inspiroi :D Ja juu tarkennukseksi vielä että minä miellän katiskaverkon juuri siksi nelikulmaiseksi, kanaverkkoa sitten se ohuempi tavara.. Mutta en tiedä miten se oikeasti menee :D Sitä muuten saa ostaa metritavarana ainakin K-Tourutornista, todennäköisesti siis muistakin vastaavista paikoista :) Tai jos ostaa pienen rullan, lopusta voi tehdä ihania valaisimia paperimassan kera...no mutta se onkin jo sitten toinen juttu!

minde kirjoitti...

Aivan upeen näkönen!

Tarja kirjoitti...

Hieno idea ja näyttää tooosi hyvältä :D