7.8.2009

Myytävää Jyväskylässä

Askarteluhuoneen siivouksen jäljiltä tavaraa olis aika lailla myytäväksi, leimasimia, pikkuvikainen cuttlebug,metallikoristeita, skräppipapereita yms. yms. Hirveä homma alkaa niitä blogiin laittamaan ja mietinkin olisiko muilla Jyväskyläläisillä (tai muualta halukkaita tulemaan tänne myymään/ostamaan) tarvetta kirppistapahtumaan? Jos porukkaa löytyisi, voitais porukalla varata paikkaa (mahdollisimman edullinen tietenkin) olisi helpompi tulla katsastamaan samalla kertaa useamman tarjonta (tosin minullakin laatikkotolkulla jo tavaraa :D) Laita kommenttia tai sähköpostia jos kiinnostaa myyminen tai osto :)

Aikataulua ajattelin tämän kuun puolella. Mikäli ei kiinnostuneita löydy niin laittelen noita sitten blogiin tai menen esim. sepänaukion kirppikselle, mutta kiva olis saada porukkaa vähän kasaan!

Muoks: Loistavaa, kiinnostuneita siis on! Ja toivottavasti saadaan vielä lisää jahka viesti tavoittaa ihmisiä. Mutta alan kysellä vähän paikkoja, jos jollakin ideoita niin laittakaa viestiä. Miltä kuullostaisi sunnuntai 16pv tätä kuuta tai sitten kuun viimeinen sunnuntai 29 pv? (Oliko Sarilla muutto just silloin?)

Muoks:12.8 Kyselin parista paikkaa mutta tuntuu olevan täyttä tälle kuulle :( Eli siirtynee ensi kuun puolelle, minulle kun ei taas tuo "väliviikonloppu" käy. Viikollakin voisi yrittää jonnekkin... Jotain järjestetään varmasti, päivämäärä/ paikka nyt se kysymysmerkki. Jos vaan pari myyjää niin voidaan vaikka pitää meillä avoimet ovet, jos meille uskaltaapi mahdolliset ostajat tulla piipahtamaan :)
Jos hyvä paikka löytyy niin samalla voitais pitää blogitapaamista muutenkin, olis kiva saada keski-suomen porukkaa vähän koolle. Tietenkin vieraita saapi tulla mistä vaan!

Sähköpostihan oli cicilisko@suomi24.fi

18 kommenttia:

AN kirjoitti...

Tavaraa olisi kyllä--mutta olet liian kaukana

Sari kirjoitti...

Mulla vois kanssa olla jotain, kunhan saan käytyä laatikot läpi. Jos tosiaan vielä tälle kuulle ehtis järkkäämään...

Tiina kirjoitti...

Osto ainakin kiinnostaisi, mutta luulenpa, että jotain joutaisi myyntiinkin, ei tosin hirveitä määriä.

koivunlehti kirjoitti...

Voi, järjestäkää toki askartelukirppis! Minä tulen ostamaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Ostohaluja löytyy, ei niinkään myytävää tällä erää.

t. Anna Liisa

maiju kirjoitti...

Laita mulle sähköpostia jos päätätte järjestää kirppiksen. Voin mainostaa blogissani sitten paikkaa ja aikaa, jos sillä tavalla saatte tavoitettua enemmänkin ihmisiä.

Carita kirjoitti...

Kiitos Maiju! Koitetaan saada porukkaa kasaan!

Ritva kirjoitti...

Minäkin saattaisin olla innokas - jos ei muuta, niin ostamaan - sanoo hamsteri :)
Mietin jos keksin jonkin hyvän paikan myyntipaikaksi....muutenhan kävis meidän piha, mutta jos laajenee kovasti, ei sovi ja jos huono ilma, niin sisällehän ei sovi :) - jos muistat Kypärämäen pikku tönömme!

sari kirjoitti...

Joo tuo 30. ei oikein sovi mulle, kun muuttoauto kurvaa pihaamme maanantaina 31. pvä, joten tuo sunnuntai on pakko pyhittää pakkaukseen. :(
29. pvä on meinaan lauantai :)

taru76 kirjoitti...

Et kai nyt samalle viikonlopulle meinaa kun Taava... Minulla on kanssa myytävää, mutta 29.8. myyn eteläsuomessa! Toivon kyllä että siellä saisin koko varaston menemään : )

taru76 kirjoitti...

Täytyy vielä lisätä, että jos harkitset viikonloppua 22-23.8 niin minä en pääse silloin meidän muuton takia.

Sari kirjoitti...

Onko miään varteenotettavaa paikkaa tullut vastaan? Itse olen kovasti yrittänyt miettiä, mutta en tunne tätä aluetta vielä niinhyvin, että edes tietäisin sellaisia kunnolla...

Carita kirjoitti...

Laittelin postaukseen vähän päivitystä, eilen en päässy jostain syystä kirjautumaan ollenkaan :( Kehitellään siis...

Sari kirjoitti...

Minulta taitaa siis nämä kekkerit jäädä väliin, jos ensi kuulle menevät. Täytyy kattoo jos sitten jaksais alkaa vaikka tuonne blogiin noita kamoja laittamaan... Ei vaan oikeen olis siihenkään aikaa ja energiaa..

Tiina kirjoitti...

Kävin tarpeitani läpi ja myytävää tuntui jonkin verran löytyvän, joten olen ehdottomasti innokas tulemaan kimpsuineni myymään, jos aikataulu vaan sopii.

Carita kirjoitti...

Paikka on löytynyt, Kortepohjassa emännäntiellä pidetään kirppis, päivämäärä vain pitää päättää!

Sari kirjoitti...

No koskas aiotte pitää? Vaikka en varmaan kyllä enää mukaan ehdikkään. :( Mutta kiinnostais silti tietää... :)

jaana kirjoitti...

Hienoa järjestää tällainen kirppis keski-suomeen !!! ja muutenkin olisi kiva päästä blogitapaamiseen :)