31.1.2009

Vastaus haasteeseen
Minut on pari kertaa haastettu eri juttuihin, mutta aina on ollut sellainen hetki etten ole ehtinyt, ja sit se on jäänyt. Nyt Tarja onnistui heittämään omansa sellaiseen aikaan että menköön, kun oli helppo tuo kuva kaivaa :)

Eli haasteena oli avata koneelta kuvakansion neljäs kansio ja siitä neljäs kuva, liittää se blogiin ja selittää se. Samoin pitäisi vielä haastaa neljä ihmistä lisää, mutta tähän saa nyt tarttua kuka vaan, olen vähän huono eteenpäin näitä laittelemaan.
Neljäs kansio on vuoden 2007 kuvia, ja sieltä neljäs sisälsi kuvia massatöistä. Ja neljäs kuva on onnettoman sumea kuva keijuvauvasta jonka tein ulkomaiseen vaihtoon, tämä haukotteleva pikkumies meni Kanadaan :) Laitoin tuon toisen kuvan että näette vähän paremmin, tuollaiseen pesään tuli nukkumaan. Vaihdon aiheena oli syksy, siksi syksyiset lehdet pesän pehmusteena. Keijun nimeksi tuli Onni. Nyt kun katson tätä tuntuu aika hassulta että tuo vauva näyttää aika paljon meidän pikkumieheltä josta ei tuohon aikaan ollut vielä ajatustakaan.. Tosin keijuntekijöiden joukossa on huomattu että jokainen tekee vähän itsensä näköisiä keijuja, ja onhan tuohon omaan poikaankin kai vähän äitinsäkin näköä tarttunut, liekö siinä selitys :)
I was challenged by Tarja. Challenge is to open your photofiles, choose the fourth one, then open it and post the fourth picture and explain it. In my computer the fourth file was pictures from 2007, and in there fourth file was polymerclay and in there was a blurry picture of tiny babyfaery I made for a fall-change in fairy guild. (This baby went to Canada) Another picture shows the nest I made for him to sleep in. Now looking at him I can see a resemblense between him and my babyboy (not born at the time) It´s known that fairyartist make every faery look abit like themselves, and I guess my boy has some features from me too, so maby that explains it.. :)

6 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Jotain telepatiaa/telepaattista on nyt liikkeellä:) Tänään nimittäin juttelin Taavan kanssa massailusta yhtä sun toista ja siinä yhteydessä hän mainitsi juuri sinut ja oikein kehuen kertoi kuinka sä osaat näitä keijuja valmistaa :) Ja ei turhaan kehunut :)

Taava kirjoitti...

Jaahas, olisihan se pitänyt arvata, että kiinni jään, kun jostain ihmisestä jotain puhun ;-D

Miijja kirjoitti...

Siis aivan ihana ja tosiaan...jännä juttu, aivan on teidän poitsun näköinen :)

Kimberley kirjoitti...

This is beautiful!Do you remember me--I am Kimmery from SCS? Just wanted to say Hi!

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani sinulle tunnustus:)

TaijuS kirjoitti...

Voih, nuo keijut ovat aivan ihania!!