23.1.2009

En tiedä kumpiko inspiroi enemmän, upea reissu Tampereen skräppitapahtumaan täynnä luovia, iloisia, AIKAANSAAVIA ihmisiä, vai käytännön mahdottomuus tehdä mitään askarteluhuoneen ollessa myllerryksen keskellä. Niin tai näin, tätä korttia tehdessä oli riemastuttava olo, ihana oli askarrella taas! Vaikkei käsinkirjoitettu testi ole suorassa, ja väritys vähän hassu, tykkään silti tästä :)

Tuntuu että tungen nyt jokapaikkaan ompeleita, piirrettyjä tai ommeltuja, skräppisivuun tuli jopa ristipistoja ja se on paljon ihmiseltä jonka ainut 7 todistuksessa oli käsitöistä :D
Katselin jo tuota koristeena olevaa ompelukonettakin sillä silmällä.. Pitäisi kai tehdä sovintoa senkin kanssa... Muutenkin on hauska tehdä mahdollisimman erilaisia kortteja, nyt tosin vielä mennään neliöpohjalla, mutta eiköhän ne muodotkin muutu pikkuhiljaa, jotain uutta uudelle vuodelle, eikös? Tänään on vain ollut niin ihanan inspiroiva päivä, toivottavasti jotain tarttuu sinuunkin!!

Pupun hännäksi laitoin pompomin, joka oli liian paksu suoraan paperiin liimattavaksi, siksipä tein sille reiän paperiin ja nyt puolet siitä tulee pupun hännäksi, pysyy hyvin paikoillaan kun reikä on tarpeeksi nafti. Vähän reunoja värittelin että passaa paremmin pupun väreihin :)

Lähikuvaa hännästä / Closeup of the bunny´s tail

I´m not sure if the sudden burst of inspiration is due to my scrapbooking getaway or the fact that my craftroom is still under construction and making crafting really hard. But I had such joy making this that Idon´t care what the reason is! :) It´s not the best card I´ve made, the handwriting is crooked and colouring is so and so, but still I love it! And since this was a new stamp for me, it was fun to try it out too :)
I seem to go for fake (and real) stiching in my card lately, a new trend for me. New year calls for new things, so I gues that´s something to start whith! I think I´ll go for new shapes on cardbases too...
The pompom on bunny´s tail was too big to be glued straight on, so I made a hole ito the picture and pushed the tail half way threw. Gives just enough puffynes and stays on firmly. Touch of colour to blend it into the bunnybum better :)
Today I´m full of joy for crafting, hope some rubs off on you too!
7 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Pupun häntä on veikeä ;-D

maiju kirjoitti...

Kiva kortti ja kivoja pieniä yksityiskohtia :)

taru76 kirjoitti...

Näin paljon olet jo saanut aikaiseksi! Vau, ja ihania värityksiä!

ritva kirjoitti...

Kiva ja hauska kortti ja hyvä idis tuo tupukka :)

Paula kirjoitti...

Aivan hirmuisen ihana kortti. Tuo pieni töpöhäntä on erityisen kiva ja tuo kivan pienen lisän korttiin. Suloinen on.

lehtipollo kirjoitti...

Ihana pupukortti, tosi hieno!

NirNa kirjoitti...

Ihastuttava kortti. Sopisi kivasti myös pääsiäistervehdykseen. Tuo töpöhäntä on ihana ja oivallinen keksintö! Taidan ottaa vinkkiä. ;)