15.1.2009

Päivityksiä ja ostoksia

Jos luulitte että "blogiuudistukset" ovat piiiiiitkät päivitysvälit, niin ei sentään :) Uusi vuosi tuo usein tullessaan hyviä päätöksiä ja minä muiden ohella. Tänä vuonna haluan saada aikaan, tehdä valmista. Ja niimpä aloitin melkoisella mylläkällä työhuoneessani. Melko pitkälle jo pääsin vaikka Miijja käväistessään näytti kyllä siltä ettei ihan vielä muille se uusi järjestys näy :D
Samoin tänä vuonna tulee ehdottomasti paljon enemmän skräppäystä, tarvikkeita on hamstrattu riittämiin, silläkin saralla siis tultava VALMISTA :) Tällä saralla aloitankin tänä viikonloppuna ihanalla kokoontumisella Intohimona Skräppäys-viikonloppuun Tampereella.

Korttikoristeita on tullut hurja määrä ja pussitellut olen niitä valmiiksi, että saan nopeasti tavarat liikkeelle. Maanataina tulee kuvat blogiin, joten te joita kiinnostaa, käväiskäähän silloin blogissa!Niitä on kolmisenkymmentä erilaista, että eiköhän jokaiselle löydy jotain :)

Ja vaikka tämä vuosi tulee olemaan ostosten suhteen maltillinen, tässä jotain pientä jota löytyi maailmalta alekorista:

Pari leimasettiä ja pop-up tarroja spinner kortteihin-

As so many elses, my year starts whith a New Year resolution: GET THINGS DONE! So I stated by totally turning my craftroom upside down and slooowly I´m getting it organized. I want lot´s done this year, especially my scrapbooking. I need to stop stocking up and start spending my supplies and to kick it off, I´m attending a scrapbooking weekend get-away this weekend! Whoopie, so much fun! And to end it off, a little something from a salebasket :)

2 kommenttia:

Leenamummi kirjoitti...

Jaa, että työhuone järjestykseen, kukahan se oli, joka syksyllä virnuili, ettei tiedä sellaista tarvittavan, kun kerroin omista aikeistani??? No, onpa tuo minunkin työhuoneeni vähän edistynyt, mutta ihmetyttää, millä sen saisi loppuun saatettua. Aina, kun jonkin ideanpoikasen saan, pitää vetää tavaraa esiin sieltä, täältä ja tuolta eikä ne tahdo itsestään takaisin hyppiä;) Saa nähdä tuleeko minun hommani koskaan valmiiksi!
Hyvää jatkoa sinulle!

intelligence kirjoitti...

huangjiamadeli
mancheng
reci830
qieerxi
beidisi