22.1.2009

Skräppisivuja

Intohimona skräppäys- tapahtumassa sain sentään jotain valmistakin aikaan! Varsinaisista workshopeista en ollut ilmoittautunut yhteenkään, mutta Donnon keepsake colours-workshop houkutteli sitten kuitenkin istumaan pöytään. Minulla on muutama sävy näitä ollut jo ennestään ja käyttämättä ovat olleet, nyt pääsin ihan testaamiseen asti ja ihastuin! Ei sillä etteikö vastaavaa jälkeä saa aikaan muillakin, mutta kun näitä jo on... Väri imeytyy kauniisti paperiin ja valokuvien väritykseen tämä varsinaisesti on kehitetty, eli mustavalkoisista tulosteista tai valokuvista voi korostaa haluamiaan kohtia valokuvaa tuhoamatta.

Ostin sitten vahingossa tuplaten ainakin linen-sävyä kun kotona en muistanut sitä jo olevan... Jos joku on halukas vaihtamaan sitä toiseen väriin, niin laittaapi postia :D Tein siis workshopissa kolme taustapaperia, ja Taru vinoili että enää ei tarvitse kuin tehdä sivu valmiiksi asti... No otin haasteen vastaan ja sain kuin sainkin melko valmiiksi asti tämän, kotona ompelin parit ristipistot. Kukat taustapaperiin on tehty sabloonalla, se löytyy myös Donnosta, tämän viikon ajan heillä toimitukset postikuluitta!!

Tässä sukulaistyttö syvissä mietteissä:

Ja tämän toisen sivun sain myös siellä tehtyä, ensimmäistä kertaa kokeilin grungeboardia (tuo kiemura) ja tykästyin siihenkin valtavasti! En raasinut ostaa aakkossettiä kun oli niin tiukka budjetti, mutta vielä se on hankittava.. Kuvassa sukulaisia joilta en ole julkaisulupaa pyytänyt, siksi taiteilin tytöille kauniit naamarit :D:D:D Tässä sivussa tärkeintä oli tuo valokuva, mielestäni onnistuin sen otossa hyvin, ja kai malleillakin joku osuus... Hih

6 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Aivan mahtavia sivuja, tuo ylimmäinen varsinkin oli livenä aivan mahtava. Sä olet taituri monella saralla.

PIPAIITA kirjoitti...

Kiitos Taava :) Unohtui laittaa että tuossa ylemmässä on käytetty yhtä Fiskarssin uusista reunusleikkureista. Ihan kivaa jälkeä, joskin ehkei ihan jokapaikan reunus :)

Leenamummi kirjoitti...

Ihastuttavat sivut olet saanut tehtyä! Pikkutyttö niiiiin hempeässä tunnelmassa ja nuo varttuneemmat sitten tosi tyylikkäällä sivulla. Olivat nuo leimasimesikin ihan loistavia, varsinkin pupuset aivan hellyttäviä!

maiju kirjoitti...

Ihania sivuja. Itse ihastuin tuohon alimmaiseen ja taas upeaan sommitteluun :)

Ritva kirjoitti...

Onpa upeita - oot sie aika plikka, kun osaat kaikkea mahdollista! Minä tykästyin tuohon alimmaiseen, siinä on jotenkin hyvä fiilis, kuvan musta-valkoisuus korostava, kiekurat yms. koko kokonaisuus upea!

Minna kirjoitti...

Kiva nähdä nämä valmiina! Aivan loistavia, ja oli kiva nähdä myös tekoprosessia :)