5.1.2009

Koristetilauksista ja muista

Edelleen jatkuu koneen vaihtotoimet ja onnistuin jo sekoittamaan sähköpostini ja oikein kunnolla. Joten kaikki jotka odotitte minulta vastauksia tai muuta sähköpostia, teille tiedoksi: Kaikille joille koristeita riitti, sain laitettua laskut ja kaikki postitettavat on tänään viety postiin. Samoin Maaretin palkinto :) Valitettavasti nyt meni näiden pyhien kanssa näin pitkään tuo postitus. Jos et siis ole saanu sähköpostia vaikka odotit, koristeita ei valitettavasti riittänyt. Olisin laittanut kaikille sähköpostilla viestiä kuten lupasin, mutta olen tosiaan hävittänyt suurimman osan viesteistä

Koristeiden osalta muuten, lisää on tulossa erilaisia lumihiutaleita, rullaluistimia,kukkia, tähtiä,lehtiä, mekkoja, keijuja, teekannuja... Noh, kaikenlaista. Pieniä määriä laatuaan, joten laitan ilmoituksen edellisenä päivänä ennen kuvia niin ehditte sitten kaikki samaan aikaan katsomaan. Ja tästä kerrasta viisastuneena laitan kaikki valmiiksi niin että saan koristeet pikapikaa postiin ja pysyn määrissä kärryillä :) Ja kiitos kaikille koristeita ostaneille, nyt sain tilattua erilaisia itsellekkin, kun liiat sai myytyä pois :)

Ja vinkkinä, nyt on alennusmyynnit lähes kaikissa nettikaupoissakin, meillä ja maailmalla, käykää tarkistamassa lempparinne!

3 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Ja taalan ja punnan kurssitkin on aikas kohdallaan... mä ainakin olen hyödyntänyt kiitettävästi.

maiju kirjoitti...

Tulee aina käytyä vastavierailulla, kun joku käy blogissa :)

Joo ollaan kyllä hyöydynnetty noita alennusmyyntejä ja kurssien halpaa hintaa :)
Tilauksia on taas laitettu vähän sinne ja vähän tänne. Puolentoista viikon päästä pitää lähteä Tukholmaan katsastamaan, että onko siellä jotain mitä täällä ei ole :)

sticker kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.