25.1.2009

korttikoristeita myytävänä
Vihdoinkin! :) Kuvat ovat parhaita mitä näin pimeällä sain aikaan nuhaisen pikkumiehen nukkuessa superlyhyitä päikkäreitä (Huom.kipeää lasta ei ole jouduttu rääkkäämään näitä kuvattaessa :D)


Kuvien pitäisi aueta suureksi, ladatkaa ne vaikka omalle koneelle ja zuumailkaa niin näette yksityiskohtia paremmin. Ja HUOM! isosta kuvasta näette myös kokoerot! Näitä on nyt tosi erikokoisia enkä halua että kukaan yllättyy suuntaan tai toiseen :) Kruunu on suurin koriste (lev.2,5cm kork. 2cm) ja minikukka (helmi) pienin (5mm)


Tilausta helpottamaan (ja nopeuttamaan) tein listan, kopioi se tästä (maalaa mustaksi ja oikealla hiiren napilla klikkaus-valinta kopio ja sitten sähköpostiin sama juttu ja liitä) sähköpostiisi. Sitten vain kappalemäärän lisäät niiden kohdalle mitkä haluat. Voit toki kirjoittaa vain ne mitkä otat, mutta tätä voi käyttää jos haluaa.
Kiitos kaikille koristeita tilanneille, tänään lähtevät kaikki postiin joten ovat viimeistään ylihuomenna teillä, (paitsi ne joille en vielä ole laskua laittanut.) Rauhoitan tilanteen pariksi viikoksi, että saan kaikki varmasti oikein postiin ja perheen pyöritettyä.
Uusia tilauksia ei oteta vastaan, paitsi jos olet valmis odottamaan vastausta ainakin viikon.
EDIT: Huomasin kultaisten kukkien (helmihattuja) hinnan olevan väärin, laitan niitä 15 kpl tuohon 2 euron pussiin. Kaikkien jo tilanneiden pusseihin olen jo
korjannut määrän
Kaikki muut ovat 2€ 10kpl,
paitsi minikuori ja minihelmet 1€ 10 kpl
ja Kruunu 3€ 10kpl

nalle
merihevonen LOPPU
hopeasydän
lusikka
sydän/nuoli
mekko LOPPU
kultaiset kukat
rullaluistin
risti LOPPU
kultaiset lehdet
kultainen tähti LOPPU
daisy LOPPU
vuokko
tähtönen
iso kukka
keiju LOPPU
joulupukki
simpukka
sateenvarjo
kruunu
lasisydän
minikuori
pronssinen kukka
hiutale a LOPPU
hiutale b LOPPU
hiutale c LOPPU
teepannu LOPPU
sandaali LOPPU


Tilaus siis sähköpostilla minulle, liitä mukaan koko nimi ja osoitteesi. Postimaksu joko 0.8e tai suuremmasta määrästä 1 euron. Aika paljon tulee tuolla kirjemerkilläkin. Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian, mutta muistutan että täällä sairastellaan niin sen mukaan mennään :) Tilaukset täytän tulojärjestyksessä.


Lasisydämiä tulee 10kpl sekaväreissä, joka pussissa ainakin yksi joka väriä (kelt.vihr.pun.kirkas) mutta määrät vaihtelevat. Minikirjekuorissa lukee made whith love, ja ne ovat siis pieniä (1cm*6mm), mutta todella suloisia!
Jos kysyttävää jonkun koosta tms, laita kommentti niin mittailen! :)2 kommenttia:

Cioara Andrei kirjoitti...

Foarte interesant ce ai postat.M-am uitat pe blogul tau si imi place ce am vazut chiar e frumos si interesant.Felicitari si sigur am sa mai revin!

ritva kirjoitti...

Laitoin jo viestinkin sähkikseen, ahneena otan kaikkia koristeita 2 satsia kaikkia - mitä jäljellä on - nää on niin kivoi....

hmmm...mitähän tuossa sanotaan tuossa edellisessä kommentissa,hih, mui bueno...