27.1.2009

Saiskos ostosapua?

Olisin pientä ostosta vailla Claes ohlsonilta, jos joku asustaa sellaisen lähettyvillä ja olisi valmis avittamaan ja postittamaan mulle pikku jutun niin ottaapi yhteyttä. Maksan tietenkin ostokset tai jos haluaa vaihtaa johonkin niin sekin passaa :)

Kiitos kaikki jotka jo ehditte tarjota, kyllä on askartelumaailma ihania ihmisiä täynnä!!!

Ja jos kiinnostaa mikä siellä nyt niin poltteli, niin tämä EDIT: linkki ei toimnutkaan, eli laittakaa hakuun kestoleivinpaperi, sillä löytyy :)
Tuo on samanlainen kuin askartelualustaksi myytävä, kestää siis kuumuutta ja voi käyttää alkoholi-yms musteiden, akryylimaalien, kynttilöiden yms. kanssa tarttumattomana alustana. Ja hinta erittäin huokea verrattuna esim. sinellin Non Stick Craft Sheet 38*45cm on 20€... Ja juu, tykkään kun jotain halvalla saa :D. Tasan sama tavara kuin esim. Tim Holzin myymä. Kyllä meiltä askartelijoilta kiristetään rahaa :D

Just a link to a baking sheet, exactly same thing as non stick craft sheet, just made for bakers instead of crafters and therefoe a lot cheaper! Look from your nearest general store as reusable baking sheet.

4 kommenttia:

TARJA L kirjoitti...

Heips! Minä voisin avittaa tässä shoppailu asiassa. Otahan yhteyttä:)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi on. Aivan samaa tavaraa kuin nuo "craft sheet" -arkit, joista todella pyydetään mansikoita! Näitä vaan saa 4-5 samalla hinnalla...

Cassu kirjoitti...

Hei! Kun tuo linkki ei tunnu toimivan niin mikähän se nyt oiekastaan olikaan se tuote? -Carita-

TARJA L kirjoitti...

Blogissani on pieni haaste sinulle ;)