17.3.2009

Taivas, mikä reissu :)


No nyt on kotiuduttu Helsingin reissulta, ja sunnuntai tietenkin meni Leimailutaivaan merkeissä. Hengästyttävä parituntinen täynnä askartelevia ihmisiä, iloista puheensorinaa ja typerryttävä määrä herkkuja joka makuun. Itselläni oli hyvin pieni budjetti ostoksiin ja sen ansiosta reissu oli ehkä vielä antoisampi kuin normaalisti. Kun ei voinut/tarvinnut kahlata pöytiä aarteenmetsästäjän tavoin peläten juuri sen parhaimman tarjouksen menevän sivu suun, saattoi syventyä yleisestä tunnelmasta nauttimiseen ja ihastelemaan tuotteita.
Taas kerran yllätyin useamman tuotteen koosta ihan livenä nähtynä (esim. bo bunnyn chipboard "albumit" olivat paljon suurempia kuin olen luullut) ja täytyy sanoa että kotimaisten nettikauppojen valikoima alkaa olla jo aika kattava! Häpeäkseni tunnustan että käyn ostoksilla harvoin kotoSuomessa, vanhasta tottumuksesta tulee hakeuduttua noihin ulkolaisiin tuttuihin paikkoihin, pitäisi oikeasti laskea onko jo edullisempaa ostaa lempituotteensa Suomesta, varsinkin kun ne jo aika nopeasti löytyvät jo kotimaistenkin kauppojen valikoimista...
Vähän yleiskuvaa urheilusalista jossa kaikki myyntipöydät olivat. Huomatkaa kevään uusi trendi sinisissä jalkineissa..Ja todistettavasti paikalla viihtyi myös vastakkaisen sukupuolen edustajia.. :)
Taatusti kuvatuin ja jokaisen kiertämä pöytä oli luonnollisesti Aijan demoilupöytä, jossa livenä pääsi seuraamaan väritystä. Pöydällä oli näytillä myös Aijan kortteja , ja sanottava on että livenä nuo ovat hengästyttävän kauniita. Samoin käytiin huokailemassa Taitopuoti Paperinauhan pöydän vieressä Miijjan kortteja.

Oli ihana törmätä vanhoihin tuttuihin, ja saada uusia kasvoja jo tutuille blogeille. Myös kukkakimput sain kaikki jaetuksi, sen verran usea oli kuitenkin ehtinyt blogista vinkin bongata :) Mutta ilahduttavan moni muukin uskalsi tulla juttelemaan. Pitäisi järjestää useammin askartelutapaamisia että pääsisi rauhassa juttelemaan muiden mustesormisten kanssa :) Omia ostoksia tuli tosiaan vähän, pari distress mustetta lisää, uudet kynät (hehee, Miijjan syy ;) ) vähän nauhoja askarteluun koukutetulle äidille ja Crafticalta pari herkkua, mm. paikalle olleen pikkuherran löytönä ihanaa mittanauha-nauhaa (niiin, kuvailkaa itse paremmin)

Leimasimista vain yksi tekstileimaseteistä lähti mukaani. Olen tullut taas kerran siihen tulokseen että leimoja löytyy liikaa ja lähiaikoina laitankin niitä blogiin myyntiin.

Kiitos ihanasta sunnuntaista kaikille järjestäjille ja ihanille hyväntuulisille askartelijoille!! Toivottavasti pian taas nähdään! Ja niille jotka eivät mukaan päässeet, jatketaan tapailua blogeissa :)

3 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Tuntuipa olevan kiva reissu, se on hyvä et pääsee väliin tuulettumaan...
ja
minähän olen nykyään ostoholisti, että tarjoo vaan mulle ekaks :)- ensi viikon alussa olenkin vapaalla jalalla, joten kahville saa tulla korin kanssa :))))))))

Raisa kirjoitti...

Olispa ollut kiva tavata, mutta en onnistunut sinua bongaamaan. Täällä kuitenkin tulen vierailemaan jatkossakin :)

Taava kirjoitti...

Kiva, että säkin viihdyit. Mulla vaan tuntui menevän aika ihan liian nopeaan ohi, mutta sattuuhan sitä.