21.3.2009

Kurssi takanaLeimauskurssi Jämsän papruksessa takana päin ja ihana päivä oli!! Toivottavasti kaikki viihtyivät ja oppivat uutta, ainakin kaikki taisivat löytää omat lempiväritystarvikkeensa. Kamerakin oli mukana mutten tietenkään muistanut ottaa kuvia..
Pikkuisen tein ostoksiakin: Ihania Prima-kukkia, samoin jokunen paketti muita kukkia, nuo valkoiset on niiiiin ihania.. Ja sitten tuo höyhennauha, tykkään höyhenistä jostain syystä tosi paljon enkä malta odottaa että tätä saan korttiin! Ihanaa erikoisen mallista glitteriä, tämä menee varmasti keijun koristeeksi ja tuo travel stack oli täynnä loistavia papereita miesten kortteihin.
Todella suuri bling bling voisi olla menossa scrapisivuun tms. mutta toinen niistä taitaa päätyä koristamaan mustan läppärini kantta!! Pitäähän tytöllä säihkettä olla.. Kaikenkaikkiaan päivä oli ihana, ja Arjalle iso kiitos, minusta pidettiin kyllä hyvä huoli! :)


5 kommenttia:

AnitaH kirjoitti...

Oi, ihanat ostokset.
Varsinkin tuo höyhennauha.
Olen myöskin erityisen viehättynyt höyheniin.
Varsinkin tuollaiset siniset on ihkuja !
Tuskin maltan odottaa näkeväni tuota sinun tekemässäsi kortissa :)

Taava kirjoitti...

Mä haluan nähdä sen tuunatun läppärin sitten ;-D

Ritva kirjoitti...

Hienoa, että sinulla oli onnistunut päivä - ihania ostoksiakin sait tehtyä!

Vahinko, kun en päässyt - harkinnassa olisi hyvinkin voinut olla muuten, mutta kun olimme mummon karjalanpiirakanteko-opissa Savonmualla :)

Ritva kirjoitti...

Niin, ja minä kanssa haluan nähdä tuunauksen ja höyhenkortin - pistäpä sitten esille blogiisi!

Mukavaa viikkoa!

TARJA L kirjoitti...

Ihania ostoksia sinulla. Voisit otaa kuvan tuunatusta läppäristä ja laittaa kuvan tänne blogiin :)Olis kiva nähdä se valmiina.