30.3.2009

Elzybellsillä ilmaiset postikulut

Vielä tänään ilmaiset postikulut elzybellsillä. Harmi kyllä itsellä meni ohi tilaisuus ostaa lisää dvd-koteloita, olivat näemmä jo loppu :( Aivan loistavia unmounted-leimojen säilytykseen, noissa kun ei ole sitä "dvd-rinkulaa" keskellä. Itse säilytän noissa lähinnä siksi että vaikka laminoituun paperiin kiinnitettynä leimat on käteviä kansioissa (pidän isot taustaleimat näissä) pelkään ettei pidemmän päälle pysy pienemmät leimat kiinni. Tämä siis ihan vaan mutu-tunne, mutta kun usein tulee raijattua noita leimoja milloin minnekkin mukaan niin noissa dvd-koteloissa kulkevat kätevästi reissussa eikä ole "varisemis-vaaraa". Samoin ei tarvitse koko kansiollista ottaa mukaan jos vaikka vaan äitienpäiväleimoja tarvitsee.

Ja cd-koteloihin verrattuna mahtuu vähän enemmän tavaraa, edelleen pienet setit pidän niissä, mutta on kiva jos on isompi akryylileimasetti että se mahtuu kokonaan samaan koteloon.
Olen myös tuossa yhdessä kansiossani huomannut nyt ajan kanssa etten jaksa sitä niin usein ottaa esille kun ei juuri nenän edessä ole sille paikkaa ja sillä painoa kuitenkin on. Vaikka kätsyjähän nuo kansiotkin on jos paikallaan pysyy askarrellessaan :)

Ei kommentteja: