19.3.2009

Leimauskurssi ylihuomenna

+


Vähän viime tingassa mainosta vielä blogiinkin, olen menossa Jämsän Paperikukkaan (Paprus) pitämään leimailukurssia nyt lauantaina ja mukaan mahtuu vielä! Kurssi kestää n. 4 tuntia ja sopii kaikille, aloittelijoista jo kokeneemmille. Mennään läpi leimauksen perusteita, tarvikkeita, väritystä ja kortin tekoa valmiiksi asti. Mukaan tarvitset vain iloista mieltä :)
Väritykseen liittyen testaillaan mm. ProMarker ja Copic-tussit, distress ink-leimavärit, inktense kynät, kuivapastellikynät ja ölypastelliliidut käyttäen öljyä. Ei ole väliä mitkä värit sinulta löytyvät, kaikilla opit tekemään kaunista jälkeä :) Pääset myös testaamaan eri värejä ja löydät itsellesi sopivat ilman hukkahankintoja. Kurssin hinta on 7€ sisältäen kahvitarjoilun. Tarkempia tietoja löydät Paperikukan sivuilta ja minultakin voi tietysti kysyä. Paikka on helppo löytää Jämsän keskustasta. Tervetuloa!


4 kommenttia:

Leenamummi kirjoitti...

Olisipa mukavan lähellä, mutta harmi kun olen noihin mummohommiin lupautunut koko viikonlopuksi, joten en mitenkään pääse mukaan.
Hauskaa leimailua teille!

PIPAIITA kirjoitti...

No voi, ois ollu ihana kun joku tuttukin olis mukana :) Jännittää kovasti että tykkäävätkö ihmiset ja saavatko riittävästi kurssista "irti".. Huomenna se nähdään!

Annuli kirjoitti...

Ihana kurssi ja ihana vetäjä. Kiitos kauheasti kun tulit tänne meitä neuvomaan. Tämä tehdään uusiksi.

PIPAIITA kirjoitti...

Kiitos!! Nautin päivästä kyllä itsekkin, hauska ja leimamusteen täyteinen päivä :)