27.11.2008

Ihania uusia leimoja

Selkä kiukkuaa edelleen, mutta lohdutuksena tuli postissa uusia leimoja, ja lappu tullista kertoi että "joululahja" odottaa huomenna hakijaansa. Sitä pakettia olenkin kaivannut, mutta siitä lisää huomenna...


En ainakaan itse ole vielä suomalaisissa blogeissa törmännyt näihin suloisiin Pollycraftin talvitonttuihin/keijuihin. Itse tykästyin kovasti, varmasti nuo suipot korvat vaikuttivat asiaan, keijuja kun rakastan ja niillä TÄYTYY olla suipot korvat :D Tilaus tuli nopeasti ja muutenkin olen laatuun tyytyväinen. Kirkkaita polymeerileimoja siis ovat.

Ensimmäisenä tein tämän, varmasti luminen maisema ulkona vaikuttaa näihin kortteihinkin.. Tällä kertaa keiju (minä nyt päätin että tämä kuva on lumikeiju :D ) istuu syvemmällä kuin "taustapaperi" ja sen päällä vielä lumihiutaleita. Tein paperiin reiän ja sen ympäriltä lumihiutalelävistäjällä suurensin aukkoa. Ajatuksena että lumen keskeltä kurkistelee...


Glitteriä paljon tietenkin ja koska kohotin paperin, näkyi reunoilta vähän niitä kohotarran paloja. Pistin ne piiloon kiepauttamalla pörrölankaa kortin ympäri. Tekstin tulostin kalvolle, ja sen taakse leimasin lumihiutaleen (kalvoon siis). Se ei oikein kuvassa näy, vielä liimakin on märkää. Tekstinä siis: Läpi lumen, läpi jään, ajatus Sinusta lämmittää. Samalla testaus aukeaako nyt isompi kuva..



Ja tässä kuvat niistä leimoista jotka itse tilasin:



My new stamps from Pollycraft arrived, haven´t seen much of these in blogs yet, but i fell in love whith them. I´m sure the pointy ears had something to do whith it, I love fairy´s and the MUST have pointy ears, lol

I cut snowflakes from the paper and raised the "background"paper, added some snowflakes on top, and lots of glitter off course! Around the card I twisted some yarn and the text "Threw snow, threw ice, thinking you feels nice", or close to that attleast, is printed on transparent film, and behind that I stamped a snowflake.

9 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kaunis kortti kera ihanien ideoiden!! Ja ihania leimasimia olet hankkinut :)
Tuosta kuvan lataamisesta..kun alat tehdä postausta, lataa ensin kuvat, sitten vasta teet kirjoitukset joko kuvan yläpuolelle tai kuvan alapuolelle. Jos siirrät kuvaa, niin se ei enään aukene suureksi.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Ah, kiitos miljoonasti, mietin jo pääni puhki mikä mättää :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania :D Heti täytyi itsekkin laittaa pari tilaukseen! Kiitos vinkistä siis :D

Ihana on myös kortti :D

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihania leimasimia :)
Kaunis toteutus ja hyviä ideoita tässäkin!
Kiitos blogivierailustasi ja kehuista, tasonihan on vielä kaaaaaukana teistä taitajista, mutta pikku hiljaa pientä kehitystä ehkä....ja eihän kaikkien tarvitsekaan olla näin hyviä!!!

Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti saat selkäsi kondikseen!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka sinulla on kivoja ideoita käytetty korteissa. kivan näköisiä leimasimia olet hankkinut.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania leimasia, tahtois kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kerrassaan ihana kortti, hieno idea vaihteeksi "upottaa" kuva taustaan, kokonaisuus tosi onnistunut.
toivottavasti paranet pian!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on taas niin kuin korttisi yleensäkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Noi on tosi kivoja leimasimia tosiaan!