13.11.2008

Penny Blackin vanhempaa tuotantoa

Sain Miijalta ihanan leimakuvan ja aloitin kuvan värittämisen mielessä hyvin hillitty ja harmoninen kortti.. No ihan sellaista ei tullut! :) Kuvaan tuli niin voimakkaat värit että kaipasi taustallekkin väriä, ja lopputulos on aika hauska. Tykkään myös tuosta niinirusetista, materiaalina jotenkin tuntui sopivan kuvan henkeen. Ja teksti käsin, todella harvoin sitä tulee tehtyä.

Taustan kuvio Cornish Heritage Farmin taustaleimasin. Nykyään ihmiset käyttävät paljon valmiita kuviopapereita, mutta kun minä aloitin leimailun, ei niitä ollut meillä saatavana, siksi hankin taustaleimoja paljon.
Pidän niistä edelleen, saa perusvärisistä korttipohjista suoraan mieleisensä taustan, ja skräpätessä käteviä myös. Tässä siis ei niin harmooninen kortti, yritetään sitä paremmalla onnella huomenna :)
Ja tärkein meinasi unohtua, käytetty siis spellbindersin uutta label-stanssia, olen tätä odottanut sen julkaisusta asti, ja perjantaina se kolahti postiluukusta ennen Helsingin messuille lähtöä. Viimein pääsin sitä kokeilemaan. IHANA! :)I got this cute Penny Black picture from Miijja, and I planned to colour it whith soft and subtle colours... Well, as you see, it turned out quite differently! I also used my new favourite, Spellbinders label nestabilities die. I absolutely love it! The text on the card says: "a little bird told me..." Cardbase whith CHF-background stamp

So tomorrow a new try at the soft and subtle...

1 kommentti:

Merja kirjoitti...

Tää on ihana! Hieno väritys kuvassa. Tykkään tosi paljon!