12.11.2008

Askarteluhuone edistyy

En edes muista (kehtaa sanoa) kauanko askarteluhuone on ollut työn alla. Aina kun saan raivattua jonkun nurkan, tulee joku kiireinen juttu ja taas on kaaos vallalla. Viime aikoina on tahtia hidastanut selkä, se kiukuttelee isosti, välillä toimii kuin unelma, ja yhtäkkiä järjetön kipu iskee ristiselkään. Noh, sitkeydellä olen raivannut rojujani ja viimein on lattia puhdas ja vielä pöydät jäljellä..


Kovin helppoa ei ole järjestellä kun jalkoja pitkin kipuaa 8kk pikkumies. Äsken oli jo pakko ottaa kamera esille kun huomasin että sortteerausta odottavat leimat olivatkin jo työn alla....
Makuja on monia, leimasintenkin suhteen, mutta ennen en ole nähnyt kenenkään maistelevan niitä... :D

My craftroom has been "under construction" for longer than I care to say :) Seems that everytime I get one corner cleaned, some important project needs to be finished and it´s chaos all over again. But now there is a light in the end of the tunnel, allthough my back is giving me grief. Floor is empty and clean, just my tabletops to go!

My 8 month old boy slows me down quite well too, but today he desided to give me a hand in sorting out some stamps! I had to take a picture, stamps are often chosen by ones taste, but this was the first time I saw someone actually tasteing them!!!

4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Aivan ihana.... Tuosta onkin sitten enää lyhyt matka leimailuaddiktiksi... Toivottavasti pääsee hyvään makuun noiden leimasimien suhteen :)
Ihana kuva :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

pienestä pitäen se pitää aloittaa leimailun salaiseen maailmaan tutustuminen aloittaa! ;)

Ritva kirjoitti...

Onpa pikkuinen ihanan hyväntuulinen ja hyvä maku vielä hänellä, hih....

Mollamari kirjoitti...

No mutta kukas se täältä löytyi!!! Ihan sattumalta osuin blogiisi, ja siinähän se iloisesti hymyilee pikkuihminenkin! Piti vielä vanhassa blogissasikin käydä vilkaisemassa kun täällä sen osoite oli, joten onnittelut teille kesäisen tapahtuman johdosta! :)