19.11.2008

Kortti uuteen kotiin

Tällä kertaa vuorossa onnitteluja uuteen kotiin. Leimasin on Alotan, viimein pääsi kokeiltavaksi asti kaapin perukoilta. Kaikki pöntöt on kohotettu yhden kerroksen, ja keskimmäinen vielä itsekseen. Orren tein hammastikun pätkästä ja siihen kultti roikkumaan.
Tällä voisi tehdä myös "onnea talon myyntiin"-kortin :) Ison kyltin teksti on tulostettu vaaleanruskealle paperille, ja sen jälkeen nuuttailin lautojen välit, piirsin puunsyitä ja lisäilin värejä. Kortin oikeaan reunaan jää näkymään samanverran luonnonvalkoista kun kortti on kiinni.

Something for the new home this time :) Stamp is from Alota, and finally got some time to try it. I raised the birdhouses all together for one layer, then the middleone on its own for extra layer. The birch is made from toothpick, and the sign says:"sold" "For sale"-sign would make this a card for another purpose.. :)

The bigger sign is made by printing the "good luck for the new home" to brown paper, then scoring the boardlines. I drew some woodgrane on and shaded some more to give it dimension. The right side of the card shows equal amount of the cardbase when the card is closed.

4 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on kertakaikkisen upea kortti! saaja on varmasti iloinen!
ihania oivalluksia tässä kortissa!

Taava kirjoitti...

Hieno kortti ja kun mäkin sain kutsun Alotalta, niin huomasinpa siellä jotain tuttua. En kuitenkaan ole vielä liittynyt mukaan... mulla on niin vähän Alotan leimasimia ;-D

Ritva kirjoitti...

Tässäpä vasta monta hienoa ideaa ja upea toteutus!

krista kirjoitti...

Tosi upea kortti! Ihanan syvät värit ja idea hauska :)