20.11.2008

Luminen shaker-kortti haasteeseen

Pitkästä aikaa osallistuin Wiff of joy:n haasteeseen. Koville otti taas luonnoksen kanssa, tuntuu että suomalaiseen makuun tulee niin paljon tavaraa näihin kortteihin. Mutta heti tuli mieleen että teen shaker-kortin ja tällä leimalla. Kotelossa on siis irtonaista tekolunta, kun korttia heiluttaa, lunta sataa :) Lumiselle parille kaveriksi lumilyhty ja englanninkielinen teksti kun haasteeseen tämän tein. (tulostettu)
Väritys pro-markereilla ja kuvan tausta chalkseilla, vellum kuvioitu CB folderilla

Shaker-laatikko on cuttlebugin pienen kohokuviontitaskun paketti, eli sen kirkas kansi. Katselen yleensäkin pakkauksia "sillä silmällä", niistä usein saa hyviä shaker-koteloita. Toki laatikon voi tehdä itsekin, mutta näin saa myös kirkkaat reunat ja kortista tulee muutenkin hivenen "kevyempi". Lähikuvassa näkyy että kohotin osan kuvasta, jotta lumi pääsee heilumaan myös kuvan takana ja tulee muutenkin kolmiulotteisuutta lisää.
*********


My entry for the Wiff of joy challenge this week. It´s allways a challenge to get so many elements in my cards, I usually make simpler cards myself. Wanted to make a shaker-card, and if the box looks familiar, no supprise: I used the packaging of CB mini embossing folders! I also raised some of the picture, so the artificial snow could go all around the picture. Fuzzy jarn to "pair" whith the pom-pom snowlantern, and text I wrote on computer. Vellum embossed whith CB folder

9 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on tosi ihana kortti ja ikkuna jutska on hieno idea! ja et sataa lunta kortissa! ihana olis saada tollanen kortti1

maiju kirjoitti...

Todella kaunis kortti taas jälleen kerran. Kyllä sinä osaat ja keksit :)

Donalda's Blog kirjoitti...

This is just breathe taking dear. Just gorgeous !!!!!!!! Thanks for joining us this week at WOJ

Beth kirjoitti...

This is stunning!! I love the colours you've used and the snowballs are fab! I also love the embossed vellum - great effect! xx

Ritva kirjoitti...

Aivan upea idea tuo shakerjuttu ja riemullinen kortti!

debby4000 kirjoitti...

Oh this is fabulous, great idea for the shaker card and using that gorgeous image.

Rach kirjoitti...

wow, this is a stunning and very creative card, brilliant job with the sketch. hugs rachxx

kati kirjoitti...

tää on todella kiva kortti. haluisin itekki tehä tollasen shaker-kortin, miten oot kiinnittäny sen? :D

Maaret kirjoitti...

Miten mulla on näin ihana kortti voinutkaan mennä ohi, no parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kortti on todella valloittava :)