26.9.2010

Eazymount ja työkalu

Askarteluhuoneen järjestelyyn jäljellä aikaa viikko.. Nyt alkaa tuntua että se saattaa jopa riittää :) Voi olla vaikea ymmärtää miten siihen VOI mennä niin kauan aikaa, mutta kaikki yli 6 vuoden aikana kerätyt askartelutavarat on olleet sikin sokin mikä minkäkinlaisessa laatikossa, osa alkuperäisissä pakkauksissaan, osa ei.. Joukossa puhelinlaskuja vuodelta 1 ja 2, valokuvia, kolikoita, höyheniä, koristeita, keijutarvikkeita ja valtava määrä sekalaista "ehkä-tätä-vielä-joskus-tarvitsee" tavaraa. Mutta laatikko laatikolta, nyssykkä nyssykältä se tavaravuori on vähentynyt ja loppu häämöttää!
  Ja kun vielä haluaa ne tavarat nyt kunnon järjestykseen, aikaa on mennyt tuhottomasti. Yksi viimeisimpien joukossa on leimojen siirto uusiin koteloihin ja unmountattujen laitto pehmusteelle. Edellisen jättiurakan jälkeen toivoin ettei kaikki 8 arkkia tilaamaani eazy mounttia menisi kerralla, mutta toiveeksi se jäi. Ajatus niiden kaikkien leikkaamisesta ei juuri houkutellut, ja jonkun kommentti edelliseen postaukseen aiheesta, sai minut etsimään työkalua avuksi.  Ja löytyihän se! Biltemasta ja halvalla :D Polttopiirrinsarja maksaa kympin ja tuo askarteluveitseltä näyttävä kärki on se jota käytin. Hyvin toimii, eikä kärykään ole paha. Leimat on tietenkin ensin leikattava irti, kumia tuo ei leikkaa. Mutta koska kumi kestää lämpöä satoja asteita, ei tarvitse leiman reunaa varoa, vaan huoletta saa leikellä :)
Jos on järkevä askartelija ja ostaa leimoja kohtuullisia määriä, tai ainakaan ei anna niiden kertyä vaan mounttaa heti, ei toki moista työkalua tarvitse. Mutta tässä tapauksessa kiire ratkaisi, tuon määrän lisäksi, yllä vielä jäljellä olevat levyt... Mutta parempaa kohti mennään! Samalla tulee siirrettyä osan myyntiin, joten sitäkin luvassa sitten jossain vaiheessa. Ja MEGA-ARVONTA kun huone kunnossa, sen lupaan!!

1 kommentti:

Taru = Jehkotar kirjoitti...

Ei paha työkalu, vaikka niitä ahkerasti mountaakin! Eihän se koskaan se lempihomma ole, vaan enemminkin pakkopullaa! Odotan mielenkiinnolla kuvia valmiista projektista! Tsemppiä hommaan!