23.9.2010

Tiesitkö että.../ I bet you didn´t know..

..leimoilla voi leikkiä näinkin!! Waltzinmousen kimppatilaus saapui eilen ja lähti samantien matkaan teille tilanneille! Itselle tuli muutama (köh köh) setti, ja koska pikkumies 2,5vee halus Half pint hero´s setin, olin toki tilannut senkin. Setissä on raketti, auto ja sukellusvene, ja pieniä erilaisia päitä joita voi leimata kurkkimaan veneen ja raketin ikkunasta jne.. Sanoin että vielä ei leimailla (sotkua tulee) mutta että katsoa saat.. Ja arvatkaas naurattiko kun huomasin että leimoille oli keksitty uusi tapa leikkiä, avoautolla ajelulle!!
...that you don´t need to ink your stamps to play whith them!! My boy (2,5 year old) sayd "gimme gimme" when he saw the half pint hero´s set for the first time, and off course I had to get it for him..lol
Today morning he was looking at it, and I said we can ink them later, not now, but he could look at them. Few moments later I saw he had opened the package and as I run to rescue the stamps, I saw what he had done.. I couldn´t stop laughing, the face stamps are on a joyride!!!

6 kommenttia:

Claire Brennan kirjoitti...

Carita this is soo funny!! I pinched it for my blog!! sure hope you don't mind!!!

Belinda kirjoitti...

Too cute!

Jen kirjoitti...

This is so cute. :)

Julia Aston kirjoitti...

How fun! don't they look great in their sporty card!!! LOL!!

Riikka kirjoitti...

hihihiii...:D

Kirsi kirjoitti...

Ihan huippu =D