7.9.2010

Leimailutaivaan tuliaiset

Ihana viikonloppu takana :) Koko perheen voimin lähdettiin reissuun ja kaikilla oli kivaa. Minä sain olla koko päivän leimailutaivaassa ostoksilla, mies vietti laatuaikaa Vermossa ja pikkumies nautti serkkujen seurasta :) Shoppailu alkoi jo menomatkalla, pysähdyttiin Lahdessa Kärkkäisen liikkeeseen ekaa kertaa ja siellähän oli askartelutavaraakin vaikka mitä! Maltillisesti shoppasin parit pikkukansiot säilytystarpeisiin, ja askarteluhuoneeseen ihanan kerrostelineen, ja koristustakin piti saada:
Jos minua ei ole tuntenut muutama vuosi sitten, ei voi ymmärtää miksi glitterillä koristeltu vaaleanpunainen ruusu minun huoneeni koristuksena on jotenkin huvittavaa :) Mutta aika aikaansa kutakin, kai minusta nyt sitten on tullut vaaleanpunainen hörhelöihminen.. :D

Ja sitten yleisön pyynnöstä niitä ostoksia :D Luulin ettei kukaan kauppiaista ota skräppipapereita mukaan, mutta onnistuinpa niitä kuitenkin löytämään ihan riittämiin..
Ja siis noissa kuvissa samoja papereita useampaan kertaan, en saanut niitä yhteen kuvaan mahtumaan. En erittele mistä mitäkin, sanottakoon että varmasti joka kaupasta jotakin :D Myös stansseja ja pari tekstileimasettiä tarttui mukaan:
Ja koristetta ja sen sellaista, varsinkin tuota lasiglitteriä paperinauhasta olen metsästellyt. Ja melkein unohtui tämä puukannallinen, näitä papermanian leimoja löytyi paperellasta useampaa erilaista, aivan ihania!
Viikonloppu oli tosiaan mahtava, mutta kiva on olla taas kotonakin. Vielä kun kaikki uudet aarteet saisi paikoilleen vanhojen lisäksi, voisi alkaa asennoitua ensi kuun alussa alkaviin töihin.. Mutta siihen asti nautitaan!

6 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ihan mielettömän ihanat ostokset. Hitsi, kun olisin tiennyt, että olet paikalla, olis ollut tosi kiva nähdä livenä!!!

Katjuska kirjoitti...

Olet kyllä mahtavat ostokset tehnyt :)
Ihania papereita, ei ihan heti lopu :D niin paljon niitä näytti olevan.Nam!

Tarja M kirjoitti...

Ihan kivasti sait ostettua kaikenlaisia ihanuuksia! Oli oikein mukava tutustua, kiitos jonotusseurasta :)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Hei Tarja!!
Oli tosiaan kiva nähdä, ihana oli saada kasvot nimille :) Ja Maaretin kyllä näin jossain välissä viipottamassa vauhdilla eteenpäin, mutten ehtinyt hihaan kiinni :D

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi harmi kun ei nähny sinua olis ollu kiva mähdä ja jutella!
olet tehny kyl tosi kivoja ostoksia!

Maaret kirjoitti...

Hitsin hitsi, jos mut näit, olisit vaikka huutanut, että olisin osannut pysähtyä:) Mulla on kyllä yleensä kova ääni, mutta nyt tuntuu siltä, että taitaa se vauhtikin kova olla:)