15.3.2010

Yllätyksiä ja löytöjä

Muuttohulinat jatkuvat ja askartelu on ollut vähemmällä, lähinnä on tullut keskityttyä ostoksiin yön pimeinä tunteina.. :D Mutta ihania yllätyksiä on tullut, postista ja ihan toimitettuna. Miia käväisi jakamassa ostosterapian tuloksia (jaettu postikulu on pienempi postikulu) ja toi tullessaan auringonpaistetta myös paperilla:

Ja lisää hymynaihetta tuli postissa Sarilta, olikin yllätys ja mieluinen sellainen! Kiitokset vielä tätäkin kautta ja toivottavasti treffaillaan taas pian!

 Uuteen kotiin ei vielä huimia hankintoja ole tehty, katseltu on sitäkin hartaammin. Enemmän on aiheellista karsia vanhaa ja sitä olen jo varsinkin askartelutarvikkeista tehnyt, samalla pakaten. (askartelukirppistä pukkaa ihan varmasti!!) Mutta pikakierroksella kirpparilla löysin Ratian palaset laatikoita 3 euroa kipale ja se oli jo hinta mitä ei voinut ohittaa! Kokokin juuri passeli esim. inkadinkadoon seteille, mutta katsotaan nyt mihin nämä päätyvät. Olin niiiiiiiiiin tyytyväinen löytööni, ja sitten vielä osui kohdalle timanttitarroja, joita tietenkin matkaan lähti myös! (Jyväskylässä se iso ahjokadun kirppis)
Uuden kodin sisustus ja tavaroiden tuunailu sinne on pyörinyt nyt kovasti mielessä ja haluaisin laittaa ylös itsellekin ideoita ja tallentaa remontin edistystä, ja olen pähkinyt laitanko uuden blogin sitä varten. Tuntuu hassulta uutta blogia kirjoittaa kun tätäkään ei aina ehdi päivittää, mutta onko se sitten sillisalaattia jos tapetoituja seiniä täällä esittelen.. :D Katsotaan nyt mihin kallistun :)  Arvontaakin on tulossa muuton jälkeen, palkintoon on jo tavaroitu tilattu ja kerätty :)  Ihanan aurinkoista kevätpäivää kaikille!

1 kommentti:

taru76 kirjoitti...

Kiva että kerroit kuulumisia! Ihanat löydöt, etenkin nuo laatikot! Mulla on kanssa hirvee hinku tuunata mun askartelupöytä, kun vain tietäisin mistä saisin ajan siihen...

Auringonpaisteisia päiviä!