26.3.2010

Kaaos askarteluhuoneessa..

...ja vähän muutenkin! Muuttoa on tehty koko viikko, tai näin oli tarkoitus, mutta kuinkas sitten kävikään.. Isomummu (92v) joka on asustellut omassa talossaan ja koko talven, huhkinut itse lumityöt yms, sai aivoverenvuodon ja seikkailtuaan pari päivää sairaalasta toiseen, leikattiin Kuopiossa. Samaan aikaan minun leikattavaksi tuomittu viisaudenhampaani päätti lohjeta ja askarteluhuone näytti tältä:
Ei varmaan vaikea arvata että vähän pisti miettimään miten tässä käy.. Noh, nyt onneksi mummo toipumassa hyvää vauhtia entiselleen, pakkauskin on edennyt ja hammas sai hätäavun kirurgia odotellessa. Jottei liian helpolla päästäis, tälle päivälle lainattu pakettiauto LUONNOLLISESTI hajosi aamulla... Joten aurinkoisia terveisiä laatikko-ja tavarakasojen keskeltä!  Tuossa yllä olevissa kuvissa näkyy yksi lempisäilytystavoistani tässä huoneessa, eli nuo seinään kiinnitetyt Ikean tauluhyllyt. Aivan loistopaikka leimoille, minulla siinä stampin upin setit laatikoissaan. Osa leimoista on kiva pitää näkyvillä inspiroimassa :)
  Kaikki leimat on muuten jo pakattu, niitä tuli 4 muuttolaatikollista, kirppistä siis tulossa muuton jälkeen!! :) Posti toi vielä päivän piristykseksi pari Marthan leikkuria ja leimatyynyjä, niistäkin osa arvontaan joka myös tulossa kunhan muutto saatu tehtyä. Varauksella tosin, Sonera ilmoitti että laajakaista siirtyykin vasta 13pv (virusturva kyllä katkesi heti samana päivänä kun ilmoitus tehtiin..) joten hiljaista saattaa olla siihen asti.
   Ihanaa viikonloppua kaikille!!!!
               

8 kommenttia:

onnekas kirjoitti...

Huomasin itse juuri, että pieni kaaos pöydälläni on vain hyvästä, sillä järjestelin omia tavaroitani uuteen järjestykseen ja yhtäkkiä ei yhtään ideaa uusiin kortteihin tahtonut syntyä. Silloin tajusin että jos kaikki tavarat ovat piilossa poissa silmistä, ideatkaan eivät pulpahda niin luontevasti kortteja tehdessä.

Sinulla on kivasti tavaraa hyllyillä, ne ovat esillä, mutta kuitenkin siististi järjestyksessä ja poissa tieltä kun pöytätilaa tarvitaan! Olisi kiva jos itsekin voisi täyttää seinät hyllyillä mutta nyt se ei ole mahdollista..

Askartelun iloa sinulle!

Ps. Minä mielelläni lukisin sisustusjuttujakin täällä blogissasi. Minulla on itselläni useita blogeja eri aiheista ja olen huomannut, että minulla nuo kiinnostuksen kohteet vuorottelevat ja aina muutama blogi on haudan hiljainen monta kuukautta, eikä sinne sitten kukaan eksy kun jotakin taas kirjoittelisin. Siksi itse päädyin pitämään "sillisalaattia" nyt vain yhdessä blogissa..

taru76 kirjoitti...

Jopas on harmia kerrakseen. Pikaista paranemista mummolle! Ja parempaa onnea muuton jatkolle : )

maiju kirjoitti...

Toivottavasti mummo toipuu... Melkein kuitenkin kahdehdin sun askarteluhuonetta...eihän tuo ole muutenkaan niin kauhean sotkuinen... mun askartelutilassa on aina tuon näköistä (heh, heh).

Kyllä tuo vielä iloksi muuttuu ;)

xing kirjoitti...

Kyllä se siitä, toivottavasti. Muuton jälkeen on aina kiva järjestellä tavaroita paikoilleen. Aika ihanat nuo tauluhyllyt leimasinten säilyttämiseen <3

Ritva kirjoitti...

Jaksamista ja mummolle paranemista ja sinullekin.....toivotaan ja uskotaan, että kaikki järjestyy...

Sarin kirjoitti...

Onnea ja jaksamista kaiken tuon kaaoksen keskelle teille kaikille!

Nuo netit tuntuu aina siirtyvän viiveellä... Ihan sama kuinka paljon aiemmin ilmoitat (yleensä kai vaativat sen kuukauden) niin silti on aina joutunut odottamaan siirtymistä. Tai ainakin on sitten ollut hitaampi kuin mitä on ollu puhe...

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Voi ihanuus teitä, kylläpä ilahdutti kommentit pitkän pakkauspäivän päätteeksi :) Askarteluhuone melkein tyhjä, JEEE! Mummokin jo hyvillä mielin ja viikon päästä varmaan kotiutuu, toinen JEEE! Ja jos jotain vastoinkäymiset on opettaneet, niin sen,että tulen kyllä hehkuttamaan ihan täysillä uutta kotia, tasapainoksi näille huolentäyttämille öille :)

Onnekas: Olen huomannut että siivouspäivä askarteluhuoneessa on aina tosi inspiroiva, tulee eteen kaikkiea mitä tekee mieli kokeilla heti (ja jättää siivous väliin..heh) Kiva kuulla että sisustusjututkin kiinnostaa, kun ei niitä niin usein tulis että ehkä omaa blogia.. pähkitään :)

Taru76: Miten se teidän muutto, joko alkaa olla valmista uudessa kodissa?

Maiju: Juu, ei saa valittaa kun on oman huoneen saanut, ja nyt uuteen saan vielä ihanamman! <3

Xing: Odotankin juuri sitä tavaroiden purkua, tämä pakkaus ei oo "niin kivaa"... :D

Ritva: Halituksia!

Sarin: Joo, mä huokasin piiiiitkään kun asiakaspalvelu sano että kyllä se sillon on, jos menee yli kolmen viikon, saa korvauksia.. jep jep, miten ois mieluummin se toimiva kaista..

Leenamummi kirjoitti...

Kylläpä oli hyvä lukea tuolta kommentistasi, että suurin osa harmeista on onneksi jo järjestymään päin!
Voimia vielä loppuunkin pakkaukseen ja sitten siihen purkuun ja järjestelyyn, työlästä sekin, vaikka mukavaa varmaan!