17.3.2010

Uusi rakkaus

Niin kauan kun olen kuvannut, olen unelmoinut järjestelmäkamerasta. Kouluaikaan kävin jopa pienen valokuvauksen peruskurssin, ja lainassa oli isän tavallinen järkkäri. Valitettavasti kaikki käytännön tieto valotuksista, suljinaukoista ja muista optiikan perusteista on haihtunut samaan suloiseen usvaan taidehistorian, väriopin, lastuavan työstön ja muiden muistin taivaaseen muuttaneiden tietojen kanssa.
 Silti unelma digijärkkäristä on elänyt sitkeästi. Niin miljoona muuta tärkeämpää asiaa on ollut hankintalistalla (ja on edelleen..) enkä jotenkin uskonut tätä päivää tulevan. Vaan olkoon se sitten 35v synttärilahja (kuukautta etukäteen) tai mikä tahansa muu, mutta nyt se on minun!!
 Canon EOS 500D, uusi rakkauteni! Liitostamme tulee pitkä ja taatusti vaivalloinen, sen verran paljon opiskeltavaa minulla edessä on, mutta koska skräppäys on minulle tärkeä harrastus, muistojen tallentaminen vielä tärkeämpi ja molempiin oleellisena liittyvät valokuvat, olen valmis opettelemaan! Viime aikoina elämä on antanut sitä parastaan, enkä edes teeskentele ansaitsevani puoliakaan, nautin vain täydestä sydämestä kiitollisena myötätuulen puuskasta johon olen osunut :)

Myötätuulta myös teille kaikille!!!!

9 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Onnittelut uudesta kamerasta!
Minä se vaan joudun moisesta haaveilemaan :(

Hemppa kirjoitti...

Onnea! Et tule pettymään :)

taru76 kirjoitti...

Pitkää ja antoisaa liittoa toivotan : )

Ja tsemppiä pakkailuun... ihan on sellainen tunne, että pitäisikö minunkin tehdä jotakin sen tapaista..?

maiju kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea vaan. Ihanaa kun saa sellaisia lahjoja, joista melkein halkeaa onnesta.

Itse tilasin juuri erään jutun liittyen valokuvaamiseen. Esittelen sen sitten blogissani kun se vaan ehditään hakea matkahuollosta.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Kiitokset :D

Taru, teillä ei onneks oo ihan niin päivän päälle sen edellisen tyhjennys, mutta kannattaiskohan alotella.. :D

Maiju, ettei vaan olis tullut hommattua valolaatikkoa..?

Miijja kirjoitti...

Mä jo ajattelin, että esitteletkö ollenkaan sun uutta lelua täällä :)
Aivan mahtavia kuvia sillä kyllä saa, mä kans joudun kyllä vaan haaveilemaan, tai sitten pyytää kavelia ottamaan kuvia *vink vink*.

Ja pakko vähän kuittailla...että miten pakkailu sujuu? :P Onhan teillä vielä ruhtinaallisesti aikaa ja lähes kaikki jo pakattu *tirsk*. Soittele, jos kahVItuttaa :D

D+T kirjoitti...

Onnea vaan meiltä "omilta pojilta" Äipälle! Tosin 35v. synttärit tais olla jo 11kk sitten....

Pipaiita/Carita kirjoitti...

No ohhoh!! En tiedä kumpi naurattaa enemmän, se että armas aviomies on opetellut jättämään kommentin vai se että olen tosiaan unohtanut oikean ikäni, jo TOISEN kerran! :D (viimeksi lisäsin itselleni ylimääräisen vuoden ja nyt vähensin..no mutta keskimäärin siis oikean ikäinen..) :D

Vihdin väsynyt äippä kirjoitti...

Heh! Minäkin olin just tulossa kysymään, että ihanko oikeesti 35? Aattelin, että jotkut jämähtävät ikään 21, mutta sä oot päättäny jäädä 35:een. :D Mutta joka tapauksessa onnea uudelle rakkaussuhteelle! :)