21.2.2010

Tilattu vieraskirja ja "kuvalaatikko"

 
 Aina silloin kun on muutenkin kiirusta, tulee tietenkin pikatilauksia :) Niin tälläkin kertaa, työkaverilla oli tarvis "jollekkin korttihässäkälle 30v miehelle". Sain materiaaliksi kuvia ja taustatietoja: paljon työnsä puolesta matkusteleva, jenkkiautoista ja vanhoista traktoreista pitävä menevä miekkonen. No eikun tuumasta toimeen ja päädyin aika pian kokeilemaan "explosion-boxia" eli laatikkoon joka levähtää tasaiseksi kun kannen nostaa irti. Sisällä on vielä extrat "siivet" joten kuvia mahtui monta. Teemaksi otin jenkkivintagen matkustusteemassa. (Eikö kuullosta hienolta ;) )  Paperit ovat pääosin cosmo cricettiä (ah, niiiiiiiiiiiiin mun lemppari tällä hetkellä) ja graphic 45. Aikataulu onneksi venyi vähän sovitusta, mutta sitten tuli vielä lisätilaus: Vieraskirja n.30 hengelle, jokaiselle oma sivu. Ja niinhän siinä kävi että vaikka edellisenä yönä aloitin, vasta seuraavan päivän iltana oli valmista kun näitä tultiin jo hakemaan, siksi kuvat häthätään pimeässä räpsittyjä.


Kuvia siis "lärpäkkeiden" molemmin puolin, yläreunat MS junapunhcilla. Yritän aina keksiä jotain hassua extraa näihin projekteihin, tähän löysin tatuointigeneraattorin johon sai muutettua oman tekstin, nyt pepussa onnittelut päivänsankarille. (tietty piti myös tallentaa yksi isännän nimellä ja kysyä minkäs mirkun persiissä sun nimi oikein lukee..ei menny lankaan :D ) Lisäsin myös Jolee´sin matkalaukkutarran koristeeksi.


Kuten sanottu, vieraskirjan ideana oli siis 30 hengen, jokaiselle oma sivu. Tämä tarkoitti 15 sivua/paperia ja koska niistä tuli niin ohuen tuntuinen nippu vaikka käytin 200g paperia, ressasin paperit rankalla kädellä. Idean sain zutterin uuden ressauskoneen esittelyvideosta, pian blogista löytyypi se. Niputin kaikki mininipistimillä ja saksien reunalla raaputin. Sottaista mutta ERITTÄIN tehokasta, paperinipun paksuus ainakin kuusinkertaistui! Näin vieraskirjasta tuli mukavan paksu, kun kannet tein paksusta chipboardista. Ongelmia tuotti sidonta, minulla kun ei ole bind it all-konetta.. Crop-a-dilellä reiät ja käsipelillä kierteet kiinni. EN SUOSITTELE, mutta hätätapauksessa toimii. Tarvitset paljon aikaa ja pitkän pinnan.. 

Sisäsivuille CC boyfriend-kokoelman papereista yksityiskohtia ja valkoiset sivut vanhensin distress-inkeillä. Jälki ei ihan noin tummaa kuin kuvissa, mustalla tussilla kirjoitettu teksi toimii ihan hyvin. Lisäkoristuksia päivänsankarin mieltymysten mukaan, eli traktoria ja moottoripyörää. Kanteen olen tosi tyytyväinen, digitekniikalla toteutettu keskuskuva tulostettuna (löytyi niin mainio fonttikin!) ja kaveriksi timpan pääkalloa ja piikkilanka-nauhaa. Kannen teksti "Limited edition, invited only".  Tilaaja oli tyytyväinen, toivottavasti myös lahjan saaja!

16 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Siis aivan yltiöhienot!
Mielettömän upea, huokailen täällä vaan!
Olet todella taitava, ei voi kuin ihailla kättesi jälkiä :)

Marsku kirjoitti...

Voi elämä! Kylläpäs olet tehnyt aivan upeat lahjat!!! Täällä myös ihastellaan todenteolla! Ei voi kyllä muuta sanoa kuin että, sinä olet valtavan taitava!!!! Varmasti on saajakin hyvin tyytyväinen!!!

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Voi kiitokset!! Ihana kuulla palautetta aina toisilta tekijöiltä, ei-askarteleville kun on joskus vaikea selittää miten tyytyväinen on johonkin sopivanväriseen nauhanpätkään.. :D Tähän kokonaisuuteen olin itse tyytyväinen, varsinkin kun tosiaan melkoinen kiirus tuli. (tai sitten mä vaan oon liian hidas tekemään :D)

Mervi kirjoitti...

Mieletön urakka, olen joskus kokeillut! Todella hieno ja taidolla tehty, upeaa käsityötä, ja vielä hauska! Kiitos kun näytit;-))m

kirsin kortit kirjoitti...

HUH HUH! Aivan jää sanattomaksi!!! Siis todella mahtava! Olet todella taitava, ei tuon parempaa ja kauniinpaa voi tehdäkkään:)

Hemppa kirjoitti...

Vau! hienoja molemmat!

Saana kirjoitti...

Tosi upeat jutut, ihania ideoita sinulla!

Taava kirjoitti...

WAU!! Siis tosi siisti. Sulla se vaan leikkaa näiden juttujen kanssa.

Sarin kirjoitti...

Hienoja ovat molemmat! Sä olet kyllä oikeesti sellainen kävelevä ideapankki... Aivan mahtavia ideoita keksit ja vielä toteutatkin ne näin loistavasti!

Anonyymi kirjoitti...

Sankari oli oikein tyytyväinen saamiinsa lahjoihin! Saaja tuumasi vain et, sä et ainakaan ole näitä tehnyt =)) No en ja siitä kiitos ja kumarrus Caritalle, sä olet vaan niin uskomattoman taitava ja idearikas... Ja tuhannet kiitokset ja pahoittelut tämän vieraskirjan toimitusaika toiveesta =)))))

Terkuin Katja

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Kiitokset kaikille ihanista kehuista,riittää kyllä jo sitä sorttia, alkaa nolottaa :)

Katjalle kiitos kiitos kiitos myös kommentista!! Saa harrastaa useamminkin ;) Ja helpotus että tykkäsi päivänsankarikin!!! Äläkä siitä aikataulusta murhetta kanna, parhaat ideat tulee aina viime tingan puristuksessa :)

Ritva kirjoitti...

Siis huh huh täältäkin, aivan upea, mahtava ja idearikas - oot sie aika plikka! - vihreänä kateellisena - noooo, vihreähän sopii kevättä odotellessa :)))))
Mukavaa päivää!

Carola kirjoitti...

Tosi upea boksi :)

lehtipollo kirjoitti...

Hienoja tuotoksia! Kiva idea tuo junapunchi.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.