31.12.2010

Jyväskylän askartelutapaaminen

Pitkästä aikaa siis kokoonnutaan taas porukalla askartelemaan! Mukaan tervetulleita ihan kaikki asuinpaikkakuntaan katsomatta, uudet ja vanhat tutut! Voit tuoda askartelutavaraa myytäväksi, tai tulla vain mukaan askartelemaan ja tekemään edullisia löytöjä :) 
 Paikka Wanha sauna Rautpohjankatu 4, Metso Paperin kyljessä. Aika on siis sunnuntai 16.1. ja kello 12:30 aloitellaan, katsotaan miten pitkään porukka viihtyy, mutta useampi tunti kannattaa varata! (Tila on vuokrattu 23 asti :) )
 Keittiö löytyy ja minä tuon kahvia, maitoa yms, mutta jos olet halukas osallistumaan jonkun kahvileivän, suolaisen tai makean tuonnilla, mielellään kiitos! Tilaisuus ei maksa mitään, ei myöskään myyntipaikka. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten jos haluat mukaan, laita minulle sähköposti jossa nimi, mahdollinen blogiosoite ja puhelin nro. muutosten varalta. Sitova ilmottautuminen ei ole, mutta jos näyttää ettei kaikille riitä pöytiä niin katsotaan sitten uusiksi!
Laitan sähköpostiin sitten lisätietoa pysäköinnistä ja sisäänpääsystä yms. Kimppakyytejä kannattaa sopia ja rautatieasemaltakin varmasti kyyti järjestyy mennen tullen :)
Myyntipöydät auki heti aloittaessa, ja sitten pidetään tauko myyntipuuhissa että kaikki pääsevät askartelemaankin, ja jos tarvetta, myydään lisää sitten vielä loppupuolella :) 
Olisi kiva järjestää myös tagivaihto osallistujien kesken, siitäkin sitten lisää myöhemmin!!
Ilmoittautumiset cicilisko@suomi24.fi, otsikoksi tapaaminen, jo alustavasti ilmoittautuneet, laittakaa myös viestiä!!
TERVETULOA!!!
1. Minä :)
8.Paula
10.Mira
11.Outi
12.Kikkis
13.Rauni
19.Riitta-Liisa
20.Tiina


3 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Ihana, ihanaa, I-HA-NAA!!! En malta odottaa...

Mitäs te muut olette ajatelleet tehdä tapaamisessa? Kirppislöytöjen lisäksi, tietysti : )

Mä olin alustavasti ajatellut skräpätä, mutta toisaalta olen menossa intohimona skräppäys-tapahtumaan joten sitä voisin tehdä siellä.

Heräsi myös ajatus tehdä joulukortteja. Pitäisittekö mua ihan hulluna???? Miks niitten kanssa pitää aina tulla kiire? Jos nyt tekisi edes osan helpottamaan sitä ruuhka-aikaa. Tällä hetkellä ainakin tuntuu että inspiraatiota joulukortteihin olisi. Sitä ajatellen tuli tuossa tehtyä yksi tilauskin : ) mikäs sen paremmin inspiraatiota antaisikaan!!

Marie kirjoitti...

Joulukortteja kannattaa tehdä aina kun huvittaa, koska niihin ei välttämättä ole inspiraatiota sitten loppuvuoden kiireissä!

Itse ajattelin skräpätä, koska se on pääasiallinen juttuni. Kortteja tulee tehtyä yleensä vain tarpeeseen. Toisaalta olisi hyvä, jos olisi jemmassa vähän pakettikortteja...

Ritva kirjoitti...

Hei!
Poista minut tuolta listalta,jos muita halukkaita pöydän saamaan - tulen ehkä pistäytymään, jos naapurin kanssa tullaan....

Vähän meinaa olla terveysongelmia, verenpainekin kohisee "kiitettävissä lukemissa"...huoh...