12.12.2010

Ihana tunnustus


 jakoi minulle tämän ihanan muistamisen, ja hänen blogistaan kopioin myös tekstin:

Kun vastaanottaja huomaa saaneensa kortin: hän voi joko vain todeta sen saaneensa tai kopioida kortin omaan blogiinsa. Ja sieltä taas jatkaa sen jakamista itse valitsemilleen tärkeille blogeille.

Vielä olisi yksi toive > jos päätät jatkaa kortin jakamista liitä vielä oheen seuraava kysymys/vastaus sarja. Aiheet kuuluvat jouluun.

1. joululaulu sinun makuusi ja lyhyesti miksi juuri se?
Sydämeeni joulun teen. Kaunis, rauhallinen ja mukava laulaa :)

2. mukavin joulupuuha ja mikä tässä viehättää.
Itse aattoa lukuunottamatta lahjojen paketointi! On ihana tehdä kauniita paketteja ja miettiä miten lahjan saaja ilahtuu, varsinkin jos olen keksinyt oikein mieleisen lahjan, en millään malttaisi odottaa aattoa :D

3. Mikä on se JUTTU > tunnelma/ tyyli / menu, tai ihan jotain muuta, jota sinä tänä jouluna tavoittelet.
Ensimmäistä kertaa tänä vuonna joulukoristeet on otettu esiin jo kuun alussa, halusin pikkumiestä varten tehdä joulua koko kuukauden ja olen nauttinut itsekkin tunnelmasta! Ja väriteemaakin löytyy, sisustus on pääosin vaaleaa, ja jouluksi ostin tummanpunaiset matot joissa kimaltavaa lankaa seassa, myös muut koristeet punaisia. Haluan joulustamme lämpimän, rauhallisen ja hymyntäyteisen :)

4. onko sinulla tänä vuonna lahjatoivetta, jos on niin mikä?
  Jaa-a.. Vuosia olen toivonut amerikanmatkaa ja ensi vuodelle se nyt taitaa olla viimein suunnitteilla, ihan uskomattomalta tuntuu ajatuskin vielä..

 Ja sitten ne blogit joihin tämän laitan eteenpäin. Jouluna muistetaan aina läheisiä, ja tällä kertaa pysyn näissä kotikulman blogeissa. Ikävä alkaa olla ja tammikuussa järkkään tilaisuuden askarrella pitkästä aikaa porukalla taas!


5 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Kiitos Pipaiita!!! Ihania joulufiilistelyitä. Ja mitä????? Jenkkeihin?? Iiiiiiiik.... Ja rakastan sua yli kaiken jos meille järkkäät tapaamisen!! Itekin ajattelin että nyt on pakko pitkästä aikaa pitää jotakin miitinkiä, kunhan vaan nää juhlahumut saa tästä hälvenemään. P.S. Mulle ei sitten käy 21.-23.1.

Ihanaa kutkuttavaa joulunodotusta!

Ritva kirjoitti...

Kiitos kaunis ja ihanaa joulunodotusta - kiva oli lukea sinun joulufiilareita - ja että se unelmasi toteutuu - wau......toivotaan ja uskotaan.... on se paikka kyllä niin uskomaton - suurta ja ihmeellistä - ja kokemisen arvoinen - sinut tuntien uskon kyllä sen suosittelemasi askartelushoppailunkin kuuluvan vahvasti kuvioihin - minä en oikein osannut hyödyntää tätä saumaa...

Ja niinpä, se yhteisaskartelu - hieno homma - jos vain käy aikataulut - ja meillehän voi aina minun vapaaviikoilla kampeutua, jos olen maisemissa (teen puolikkuutta taas)

Tunnelmaista joulunaikaa, enkelitaikaa.....voi muistan itse, miten oli jännää Juhon ollessa pieni poika, kaikki - tonttujen jälkien etsiminen, piilot, koristeet,,,,,,

Miia kirjoitti...

Kiitos ystävä kallis tunnustuksesta!

Ja mitä mitä...jenkkeihin?!? Kaiten varasit kavelille lipun kans ;D

Ja mitä tapaamiseen tulee, täällä yksi innokas, ei oikein uskalla edes ajatella, koska viimeksi ollaan treffattu tapaamisen merkeissä (tai muutenkaan edes kahvikupposen verran). 3-5.1 Hesassa piipahtamassa, mutta 10.1 vasta töihin...joten olisko siinä loppiaisen tienoilla jo mahdollista nähdä?

Miia kirjoitti...

Yes..kommentinkin lähetys onnistui, kiitis vinkistä! Näköjänsä pitää olla kirjautunut sisään ennenkuin teksti tulee näkyviin :)

Leenamummi kirjoitti...

Suurkiitos!
Mukava, että vielä muistit, vaikka olen n i i n verkkaisesti omaa blogiani ehtinyt päivittää.
Ihania joulunodotuksia teille ja mukavaa olisi askartelun merkeissä tavata, tuo ehdottamasi aika pitäisi sopia minulle, vaikka aina ei voi varmasti tietää.
Innokkaasti odotellen!