13.12.2010

Jyväskylän askartelijoiden tapaaminen

Noh niin! Korkea aika saada taas porukkaa kasaan, ikävä vanhoja tuttuja ja uusiin on aina kiva tutustua! Alustavasti olen varannut tilan 16.1.2011, sunnuntaipäivä siis. Paikka Wanha sauna, löytyy Metso Paperin tontilta Rautpohjankadulla. Tarkempia tietoja myöhemmin, kartoitetaan miten porukkaa pääsee. Tarkoitus viettää päivä askarrellen! Paikalla keittiö astioineen, jopa sauna jos joku sinne haluaa :) Ei maksa mitään, vain paikalle tulon vaivan ;) Voitais samalla järkätä vaikka pienimuotoista askartelukirppistä jos kiinnostusta on yms. Laittakaahan kommenttia miten aika passaa!  Mahdollisia on myös kuun viimeinen viikonloppu, tai ensimmäinen. Kaikki tervetulleita, läheltä tai kaukaa, kortteilusta tai skräppäyksestä innostuneet!!!

12 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Hienoa, nyt ei siis jää tapaaminen suunnitteluasteelle, vaan olet laittanut täpinäksi!!
Kun kerran tila varattuna, päivän on käytävä ;D Tosin...eka viikonloppu kävisi kaikkein parhaiten. Oli päivä siis mikä hyvänsä, olen paikalla ja kiitos...kirpparille olisi tavaraa vaikka ja kuinkapaljon, en vaan laiskuuttani jaksa niitä laittaa nettiin :)

Marie kirjoitti...

Tosi kiva idea, olenkin kovasti kaivannut jotain tällaista! Koetan päästä paikalle, ja kirppari on myös hyvä idea.

Ritva kirjoitti...

Hienoa!
Vielä en uskalla vahvistaa tulemistani, mutta pistän hörökorvieni taakse tämän!

khrestel kirjoitti...

Alustavasti tulen kyllä mukaan. Täytyy sitten vain katsella miten matkustan rautatieasemalta...

taru76 kirjoitti...

Pääsen mukaan. Kuun eka viikonloppu käy myös. Kirpparille olisin kanssa myytäviä!

Jihuu!!!

Tiina kirjoitti...

Ehdottomasti olen kiinnostunut, en vain ole vielä aivan varma käypikö tuo ajankohta. Jään kuulostelemaan ja yritän järjestellä menemisiäni myös. Kirpparista olen myös kiinnostunut.

Elli kirjoitti...

Hienoa! Minä tahdon myös mukaan ja
tuo päivä sopisi hyvin. Jään kuulolle mitä enemmistö päättää:)

Mira kirjoitti...

Jee! Minulle käy mikä päivä vaan :D Eli paikalle tulen ja kirppis on kiva idea.

Outi kirjoitti...

Moi! Tarkistin miehen työt ja sen meidän reissun, niin se 16.12 käy mulle parhaiten. Tammikuun viimeinen viikonloppu ei käy ollenkaan. Ja tarkoititko tammikuun ekalla viikonlopulla heti uuden vuoden jälkeen? Silloin on mies kans töissä 1.1. Ja 9.12 hän on myös töissä. Eli se 16.12 on mulle paras, mutta silloin pääsen vasta puolenpäivän jälkeen. Mitä kellonaikaa olit ajatellut?
Ja kirpparille mulla ei ole varmaan mitään tuotavaa, mutta innolla tutkin, jos muut tuovat paikalle.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Outi, tila on varattu 12-23:00, että eiköhän siinä ehdi. :D Mietin vielä tarkemmat ajat mutta varmaan puoli yhdestä kuuteen. Ja Khrestel, kyyti järjestyy varmasti, ei huolta!

Samoin jos joku kauempaa on halukas tulemaan niin meille mahuu yökuntiin isompikin porukka :)

Ja kaikki muut, tervetuloa!!

Pyjama kirjoitti...

Hei! Mieluusti tulen minäkin mukaan! Koskaan en ole askartelutapahtumissa ollut eikä mitään myytävää ehkäpä ole, mutta hyvähän kirpparilla on ostajakin olla! Minä tykkään puuhailla keittiössä, joten voisin mieluusti tuoda jotain pientä syömistä, jos sopii.

Outi kirjoitti...

Heissan! Milloin aiot varmistaa, että se on tuo 16. päivä? Ilmeisesti se kuitenkin on juuri tuo päivä, kun sulla on tollainen hieno nappikin tuossa sivussa tuosta jyväskylän tapaamisesta.. Olisko mitenkään mahdollista saada se myös tuonne KK:n etusivulle, missä on muutkin tapaamiset esillä, niin näkisi useampi ihminen, kun tuossa minun Keski-Suomen askartelijat -keskustelussa ei ole ihmisiä hirveästi pyörinyt.

Sinulla ei näköjään pysty valitsemaan tässä kommenttisa kirjoittaessa Tilaa sähköpostitse -toimintoa, että sähkikseen tulisi aina viesti, kun tähän keskusteluun tulee lisäys. Monissa blogeissa sellainen on. Pitää yrittää vaan käydä täällä kurkkimassa, että milloin vastaat. Tai tietty jos laitat lisäksi sinne KK:n keskusteluun myös sen varmistuksen, niin se tulee ainakin sähköpostiin suoraan sitten. Kiitos!