6.2.2010

VIIMEIN ihanat leimat saapuivat!

 
Suuri osa bloggaavista askartelijoista on tänään varmasti Leimailutaivaassa, ja ihana olisi ollut itsekkin lähteä. Ei vaan nyt onnistunut, mutta päätin nauttia tämän päivän kuitenkin askarrellen ja kokeillen uusia leimojani!Vihdoin ja viimein kotiutuivat vuositolkulla haikailemani leimat amerikanmaalta. Tilaan lähes kaikki leimani ulkomailta, mutta silloinkaan en suostu maksamaan "tolkuttomia". Kyseinen leimakauppa on täynnä valtavan ihania leimoja, mutta postikulut ovat kertakaikkiaan naurettavat! Hinta muodostuu ostosten loppusumman mukaan, ja käytännössä tämä tarkoittaa että kun ostat esim. 100 dollarilla, postikulut ovat 40 taalaa. Ymmärrettävää jos ostaa puukantaisia, mutta kun mahdollista on leimat ostaa unmounted versioina, tuntuu hullulta maksaa tuollaista summaa kun ne tulisivat 14 taalalla..Ja vielä tullit päälle niin johan tulee hintaa..

Jospa näitä ilmestyisi johonkin suomalaiseen nettikauppaan?! Laittakaas kommenttia jos kiinnostaa, ehkä saadaan joku kauppias innostumaan! Samoin jos olisit halukas tilaamaan ulkomailta älykkäämmillä postikuluilla. Jos tulee paljon kommentteja laitan sähköpostiviestiä kauppiaalle ja toivon mahdollisuutta tilata pelkkiä unmounted-leimoja flat rate-kuorilla, jos meitä on monta, luulisi ainakin harkitsevan asiaa..

Siksi en siis ole tilausta tehnyt vaikka voisin tilata useammalla sadalla jos postikulut olisivat jotenkin järkevät. Jenkkien sisällä postikulut ovatkin hyvin kohtuulliset, ja kun "amerikan mummoni Phyllis" suostui lähettämään minulle leimat kun ne hänelle tilasin, sain viimein ihanuudet kotiin :) Montaa en tilannut (Phyllis joutui maksamaan postikulut Suomeen), vain miesten kortteihin sopivia, niitä kun itseltä puuttuu. Ja tässä ensimmäinen käytössä! 

P*skarteluhaasteen aiheena oli turkoosi ja punainen ja siihen tällä osallistun! Näytin korttia miehelle ja jätän kertomatta kommentit lumiefektistä, mutta hän huomautti että moottorikelkan valo on tuossa keskellä eikä alhaalla minne sen väritin, ja nettiselailun tuloksen huomasin saman asian! :D Täytynee korjata väritystä.. Aika haastava oli muutenkin kun ei ole tullut moottorikelkkailtua, mutta jatketaan harjoituksia! Alla vielä toinen versio samalla kuvalla, olen opetellut nyt tekemään vähän sarjatyötä että saisi valmista aikaiseksi!

Ja leima siis The stampin place
väritykset ProMarkers ja copic (lumi+taivas)

16 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Täälläkin "rannalla ruikutetaan" ilman taivaita, mutta puhti ei riitä enää muualle menoon....

Aivan mainio ja magee kortti, vauhdinhurman ja tuon lumenpölläyksen suorastaan saa niskaansa :) upeaaaaa - jostain valoista viis....

Ja minähän olen aina valmis tilauksiin - jos joku viisaampi tilaa!

Me suunnittelemme Ameerikanmatkaa nyt kesälle, pojan ripariurakan loppumisen kunniaksi tms., sieltähän sitä voisi ostella kaikkea kivaa askartelujuttua, hui....,,,,,vai eksyykö "pikku matti maailmalle" jollei peräti tule matti kukkaroon....

Kaunista viikonloppua!

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Kiitokset Ritvalle :) Ja tällä kertaa en tarkoittanut kimppaostosten tekoa vaan yleensä onko joku kiinnostunut tuolta itse tilaamaan, on helpompi perustella myyjälle uutta postitusmaksuluokkaa jos voi sanoa että kiinnostusta olisi (ei tietenkään mitään sitovia lupauksia :D )

Ja tahtoo kans matkalle!! Tai voisko vuokrata laukun nurkkasta tilaa tilauksille..? :) Laittelehan sähköpostia kun tiedät mihin matkaatte, voin kysellä tutuilta lähistön askarteluliikkeitä :)

Piia kirjoitti...

Waude - tosi hieno kortti :) Ja aivan ihania leimasimia - ja oisin kyllä itsekkin tilaamassa jos postikulut ois kohtuullisemmat - tosin ne setit mihin heti iskin silmäni tais olla just niitä puukannallisia sitten... vai saako noita kaikkia myös unmounted-versiona???

Piia kirjoitti...

No nyt ku klikkailin tarkemmin niin näkyi saavan niitäkin unmounted... ;D

Pipertäjä kirjoitti...

Wau. Täältähän löytyy vauhtia täynnä oleva miehinen kortti.

Marita kirjoitti...

Tosi makee kortti. Tykkään.

kirsin kortit kirjoitti...

WAU! Olis tarvetta tolle leimasimelle, kavereista moni mootorikelkkailee.. Mahtava!

Carkki kirjoitti...

Upea kortti ja leimakuva on hieno !

Tassutaapero kirjoitti...

Onpas muuten todella hieno leima! Ja kortti myös!! Hmmm... kyllähän tuollaiset leimat kiinnostaisi, jos kohtuupostareilla saisi!

Katjuska kirjoitti...

Mahtavan vauhdikas kortti!
tosi kaunis!

taru76 kirjoitti...

Yhteisen hyvän takia olisin valmis UM leimoja tilaamaan : D

Susa kirjoitti...

Upeita kortteja molemmat!! Ja toisekseen ei voi aina tietää missä niiden vempeleiden lamput oikeen on... Minä olisin värittänyt kans ton lampuks! ;)

Olisin kovasti kiinnostunut tuon tyylisistä leimasimista, nimenomaan miehille tarkoitetuista!

Leenamummi kirjoitti...

VAU!!! Upeat kortit molemmat!
Efektit ja väritykset ihan kohdallaan!

lehtipollo kirjoitti...

Vauhdikkaita kortteja, tyylikkäät värit! Tykkään :)

Taava kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!!

AnitaH kirjoitti...

Vauhdikkaat kortit komeissa väreissä :)
Hyvää Ystävänpäivää!