8.1.2010

sanataidegeneraattori / wordartgenerator

Taisin lupailla että josko viikottain keksisi jotain kivaa uutta jaettavaksi internetin suuresta maailmasta.. :) Ja jotta joka viikko ei pelkkiä uusia leimasinkauppoja olisi tarjolla, tuumin että laitetaan vähän jotain jokaiselle! Eli esittelen toki leimauutuuksiakin (minulle uusia!) mutta luvassa erikoisia tuotteita ja jotain skräppääjille ja koska paperiaskartelu kaikessa muodossa on lähellä sydäntä, tulee vinkkejä siihenkin! Ja mitä kivaa nyt vastaan tuleekaan :)

Tällä viikolla ajattelin vinkata wordle- sivusta. Siellä voit kirjoittaa omista sanoista kollaasin, ja printata sen käyttöön kortin taustaksi, skräppisivulle tai vaikka tulostettavaksi t-paidan rinnukseen! Aloita luomalla uusi (create) ja kirjoita sanoja. Jos kirjoitat saman sanan peräkkäin monta kertaa, se kirjoitetaan isompana. Valikoista saat vaihdettua fonttia, värejä, layouttia.. Tuolla voisi leikkiä loputtomiin! :) Viettäkäähän hauskoja hetkiä! Alla ystävä-aiheinen teksti jonka tein:

KLIKKAAMALLA KUVAA PÄÄSET KOKEILEMAAN!

Wordle: ystava

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava vinkki, kiitokset siitä:)
Mutta kun enkku on mitä on niin miten saan tuollaisen missä on sanoja sikin sokin? Kokeilin ja sain vain yhden sanan mustalle taustalle neonväreissä.. :/

Minna

Anonyymi kirjoitti...

Olinkin vain hätähousu :) Nyt sain pelittämään :)

Minna

Leenamummi kirjoitti...

Ovela juttu=D

Paula kirjoitti...

Tätä on kyllä ihan pakko kokeilla! ;) Tosi hauska vinkki, kiitos kun jaoit sen ;)

Ritva kirjoitti...

Pitääkin testata jossain vaiheessa, kiitos vinkistä - näitä aina tarvitaan...

oliko mukavat niperrystuokiot eilen?