15.2.2010

Tuoksuva kortti ja kuulumisia

 Hiljaista on ollut, blogissa, muuten onkin juostu päätä pahkaa :) Tuntuu meidän perheessä olevan niin että pitkään on rauhallista ja sitten kun tapahtuu, niin tapahtuu kunnolla! Pari viikkoa sitten pyysimme kiinteistövälittäjää arvioimaan asuntoa, ja päädyimme samalta istumalta laittamaan myyntiin. Ajattelin ettei heti mene, kun ei ole rempattu etc, mutta 5 päivää myöhemmin kämppä on myyty!  Sitten alkoikin unettomat yöt, että mihinkäs me tästä muutetaan.. Olen siis ihminen joka pähkii sohvan ostoakin 2 vuotta, ja nyt piti talo löytää.. Vaan niinhän ne asiat taas järjestyivät ja nyt on talokin kauppoja vailla meidän! En oikein vieläkään ole sisäistänyt asiaa, mutta muutto on pikkuhiljaa työn alla, joten totta se kai on!

  Askarteluhuonehan minulla on jo ollut, mutta uudessa kodissa vähän isompi ja ihanan isoilla ikkunoilla! Mutta onhan sitä vähän ehditty askartelemaankin, tällä kertaa kortti anopille, ja samalla yhden "uutuuden" esittely: Korttituoksut! Tämä kortti tuoksuu vastaleikatulta ruusulta ja ainakin tämä tuoksu mielestäni hyvä vielä useamman päivän jälkeen. En nyt vielä hehkuta näitä tuoksuja kun en ole ehtinyt vielä testata enempää, mutta itse tilasin näitä euroopan maahantuojalta. Minua palveltiin hyvin, tosin silloin ei kaikkia tuoksuja löytynyt varastosta, joten en nyt sen kummemmin kehu myyjääkään :)  Kaikille ei voi tuoksuvaa korttia laittaa kun on niin paljon allergisia ja tuoksuherkkiä, mutta kiva lisä tämä on jos tietää että vastaanottaja tykkää :)
Ai niin ja tuo kukka on tehty sizzixin alesta ostetulla daisy-stanssilla, tällä saa tosi kivoja kukkia aikaiseksi!

10 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Ihana kortti ja ihania uutisia : )
Taidat päästä sitten pitämään tupareita ennen mua??!!

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Juu, ihan hassua kun ei oo ees haikailtu omakotitaloon varsinaisesti, eikä varsinkaan tällä aikataululla :D :D

Taava kirjoitti...

Hienoa, että asiat ovat järjestyneet, vaikka sitten nopsaankin ,-D

maiju kirjoitti...

Teillähän näyttää kaikilla jyskän tytöillä olevan muuttopuuhat meneillään ;)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Maiju, ihan totta, pikkuporukasta kolme joko muuttaa tai rakentaa :D

Leenamummi kirjoitti...

Korttisi on kaunis ja idea tuoksusta ihana!
Onnea teille uuteen taloon! Taidetaan se askartelupäivä sitten kiireiden vuoksi siirtää myöhemmäksi, pitäisiköhän minunkin etsiä sopivamman kokoista asuntoa?

kirsin kortit kirjoitti...

Wau! Upea toi kukka! Todella kaunis kortti:)

Leenamummi kirjoitti...

Onnea!

Ritva kirjoitti...

Hienoa, onnea nopeista kaupoista ja talosta, muuttorumba tosiaan teillä kaikilla plikoilla, aika hauska juttu....Toivotaan, että muutto menee "jouheasti"...

Ihana kortti, tuo tuoksujuttu on mielenkiintoinen.....
ja
Mukavaa nimipäivää!

Se on se kiire sellaista, itsekin elän nyt aivan hirveätä kiirevaihetta, uudet työkuviot, työ hyvin hektistä, arjen pyörittäminen kotona sen lisäksi, pojan henkiset murheet ja koulukiusattuna oleminen, lisäksi vielä pitäisi jaksaa sitä bisnestäkin tehdä....

Piia kirjoitti...

Tosi upea boksi!!! Ja hauska tuo pepputatuointi ;D

Ja onnittelut uuden kodin omistajille vielä tätäkin kautta <3