26.2.2009

Taulu pikkunaiselle

Veljen suloinen pikkutyttö tuli käymään täällä Keski-Suomessa ja pääsimme ihastelemaan pikkuprinsessaa. Piti tietenkin jotain tehdä pikkuneidille lahjaksi ja päädyin tauluun. Kaavailin tätä tytön huoneen seinälle, vaikka yleensä olen tosi arka antamaan mitään sisutukseen liittyvää lahjaksi, ihmisillä niin monia makuja ja sitä rataa. Käymme kuitenkin niin harvoin Vihdissä että annoin luvan pistää tämän vaikka komeron perälle piiloon :D Jos kuitenkin käyttöön menee, niin kuvaa voi vaihtaa tuohon taustapaperiin, ja käytetyt kuvat voi sujauttaa taustan taakse talteen, se on nostettu irti alustasta niin että mahtuu alle tavaraa, kuitenkin piiloon. Kokoa on n.12*12 tuumaa
Lasta hauskuttamaan on lasin ulkopintaan kiinnitetty tuo kolmen palikan kohotarra, siinä on ledivalot jotka vilkkuvat 30 sekuntia kun pientä punaista nappia painaa. Näitä on erilaisia, K&companyn grand adhesion light ideas-tarroja. Olen ihan koukussa niihin, hauskoja skräppisivuissa ja patterin voi jopa vaihtaa, eli ei mitään kertakäyttökamaa :)


Pikku runo ja Penny Blackin enkeli, tämä leiman hankin nimenomaan skräppisivuja ajatellen, journaling-tekstien ylälaitaan mielestäni passeli. Kuvasta ei näy mutta enkeli on 3-D tekniikalla kohoteltu.


Ja stanssatut kirjaimet on myös nostettu koholle, tässä myös pieni vinkki: Kirjainten kiinnitykseen käytetty tarrapalat on leikattu pienemmiksi, ja reunat väritetty pohjapaperiin sointuvalla promarkkerilla. HUOM; väritä kohotarratyynyt koko rivi kerrallaan jo omassa paperissaan, näin saat kaksi sivua. Kiinnittäessä sitten vielä ne "päädyt" mutta väritä kuitenkin ennen kiinnitystä, koska tussin väri helposti imeytyy muuten kirjaimiin. Hidasta, todella näperrystä, myönnetään, mutta näin ei kohotarrat paista rumasti taulua katsellessa. Toki jos pohjapaperi on valkoinen, ei ongelmaa tulekkaan, ja tietysti riippuu myös kirjaimista. Nämä ovat sen verran ohkaisia että näkyisi ikävästi nuo tarrat. (fontti Finale) Värit tauluun valitsin Inkan huoneen seinien väristä (keltainen)
I made this for my niece, the most beatifull little princess. My brother came to visit us for the first time and I wanted to give something for this cute girl. I wrote a little poem, and used my new Penny Black angel, some parts I raised whith foamdots. I also raised the letters, and here´s a little tip: if you color the edges of the foam pads, they wont show from the sides when you look at the frame. I used promarkers, in the shade of the background paper. Remember to color them BEFORE attaching to letters or the ink will bleed threw to the letters.
The picture can be changed and the older pictures can be stored under the photomat, I raised that too so they´ll fit. It also has one of the K&company´s grand adhesions light ideas stickers on the outside attached to the glass, so the button can be pushed and so the ledlight will twinkle. Love these stickers, want MORE!!! lol
13 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Suloinen kuin mikä! Paljon ihania yksityiskohtia! Kiitos ihanista vinkeistä. Taas opin paljon uutta!

Maaret kirjoitti...

Täys kymppi tästä leiskasta; Tolkuttoman paljon pieniä ja suuriakin yksityiskohtia, loistava lahja pienokaiselle!

Piia kirjoitti...

Upea lahja kyllä :) Ja sain viestisi ja laitan mietintämyssyn päähän viikonloppuna ja alan suunnittelemaan millaista syntyis... se vihreä on kyllä pikkanen haaste ainakin nykyiset kangasvarastot huomioidaan (ei kuulu taas minun lemppareihin) mutta enköhän jotain keksi ;)

Anspe kirjoitti...

WAU!!!!! tosi ihana.. mistä olet ostanut ne vilkkuvat ja välkkyvät jutskat?

PIPAIITA kirjoitti...

Piia, oikeasti käy mikä vaan,retrokuosit tosin ei ihan mun juttu (räikeänvihreää ja ruskeaa esim.) enkä ihan hulluna ole siihen tummansiniseenkään, mutta muuten menee kyllä kaikki!

PIPAIITA kirjoitti...

Niin ja Anspelle tiedoksi että olen itse ostanut paristakin eri paikkaa, ebaystä ja joissain ulkolaisissa nettikaupoissakin on olut. Mutta nyt hankalampi löytää kun ovat jo vähän vanhempaa tuotantoa. Kannattaa hakea tuolla tarrojen nimelä niin saattaa löytyä jostain

taru76 kirjoitti...

Todella kaunis! Ei tosin ihmetytä kun on sinun tekemäsi : )

wiiks kirjoitti...

Mahtava! Kiitos vinkkilöistä!

Sari kirjoitti...

tämä ei kyllä taida komeron pimeimpään nurkkaan joutua..siis todella ihana!

Ritva kirjoitti...

Uskomattoman upea taidonnäyte, vaati varmasti useamman hetken niperrystä, mutta lopputulos onkin sitten tyylikäs, kaunis, harmoninen!

TARJA L kirjoitti...

Todella upea taulu. Paljon ihania yksityiskohtia. Ihana!!
Blogissani on sinulle jotain.

Sukari-83 kirjoitti...

Aivan mielettömän suloinen taulu. Kyllä kelpaa lahjaksi tuollainen antaa. Monta kaunista yksityiskohtaa ihmeteltäväksi ja tyylikäs kokonaisuus.

MerjaKoo kirjoitti...

Oi kuinka ihana taulu ja hyviä vinkkejä tarrapalojen naamioimiseen, kiitos